Buzlulimonatam melaykeeee ben akıllarda aynı sorusuna takıldım acaba benim düşündüğüm şey mi ? 😂🤭 Ya şaka bi yana ama gerçekten artık şaşırmıyorum öyle iğrenç olaylar duyuyorum ki malesef rabbim kimseyi akıldan ve doğru yoldan ayırmasın inşallah 🙏🏻
ESMERBOMBA_ Buzlulimonatam transların mımışı nasıl acaba pipisinin protez ve düğmeli olduğunu duydumda mımışlarını çok merak ediyom açıkcası
Buzlulimonatam melaykeeee ama bişey itiraf etmeliyim ki fıstık gibi gacı olmuş erkek haliyle bi şeye benzemiyormuş zaten :))
enerciiiii Buzlulimonatam yazmaya geliyordum Bi çekiciliği yok mu ya hani böyle 50 60 yaşındaki adamlar beğenir ya öyle bir tipi var
kizatasozu melaykeeee şeytanın insan kılığına girmiş halı resmen bu ne yaa nasıl akliniza geliyo böyle şeyler ve cinsiyet değiştirmek için büyük paraya ihtiyacı var o parayı nerden bulmuş madem o kadar parası vardı neden bakıcılık yapiyo tipine bak hayır bide birlikte olduğu adam biseye benzese o adamın karisida öyle guzelki yazık dedim gercekten
Buzlulimonatam kizatasozu yok böyle pis adamlara böyle kadınlar mı diyim erkekler mi diyim bilemedim böyle hanım abiler lazım iyi yürekli güzel kadınları hak etmiyorlar
Buzlulimonatam melaykeeee işte orda diyor ya akıllarda aynı soru kesin hepimizin aklına takılan bu sorudur :)
Buzlulimonatam melaykeeee bi boruyu kesip hatta iki kanal yolu yapıyorlarmış bi videoda görmüştüm ama doğru mudur bilemiyorum 🫠
llanjalee melaykeeee erkekten kadına dönen GÜZEL , kadından erkeğe dönende bi YAKIŞIKLI oluyo ama he 🙈 gerçekten bunların kafa çok farklı çalışıyor olaya bak , ben izlemiyorum suan okudum aşırı şaşırdım youtubeda varsa bi izleyeyim bu konuyu
Buzlulimonatam ESMERBOMBA_ bende etmiyorum desem yalan olur ama yapıyorlar yaa adamlar öyle güzel yapıyorlar ki hatta senden benden daha çekici oluyorlar 😂
hilal3454 ESMERBOMBA_ evet gerçek kadın gibi :)) hatta az miktarda ıslanma bile oluyormuş trans kadın arkadaşım var