Esra Erol’daki dehşet olay
Buzlulimonatam neymiş çözümü Bi ben mi veremiyorum
Buzlulimonatam yok ya normal kadından farkı yok hatta erkek olmayı hiç yakıştıramıyorum ona
melaykeeee e olumune inkar ediyoelar birlikte olmadik diye yalan mi la
melaykeeee ben bunu gördüm üç gün önce resmen şok oldum kadın yani sesi kadın görüntü kadın nasıl erkek olabilir diye benden güzel olmuş ama pisliğin teki
enerciiiii valla şimdi ne kadar doğru bilmiyorum ama bi ilaç kullandım gerçekten benimle beraber arkadaşlarım yedi sülalem kullandı çok iyi veriyorsun ama tabi kıllanmak istemeyen kişiler de var :)
Buzlulimonatam aynen
Cicikiz bu kadar kadına benzemesi şaşırtıcı yaa yüz hatları bile ne kadar ameliyat olursan ol anımsatır erkeğe
Buzlulimonatam neymiş
hilal3454 aaaaaaa ciddimi kız hiç ilişki yaşamışmı zevk almışmı ne bilim regl oluyomu tabi olmuyodur da
ESMERBOMBA_ regl olmuyor tabiki :)) ilişki yaşamış yani normal olarak 35 yaşında kadın :)) hatta nişanlı evlenecek
- Düzenlendi
gizew hahahah @llanjalee " benim vajinaya dediğim isim mımış ama çok tatlı bi tabir değilmi dkdldkdm
hilal3454 ohaa evlenecek kız nasıl kabul ediyorlar acaba erkekler bide şey vücut kılları ne durumda acaba
ESMERBOMBA_ valla okadar güzel ki biyolojik kadından hiç ama hiç bir farkı yok sadece doğurganlık yok okadar önceden de aman aman kıllı biri değilmiş zaten çünkü kadınlık hormonu fazla doğuştan ameliyat olmadan önce o hormonlara fln bakılıyor öyle onay çıkıyor ben kadın olmak istiyorum diyen hemen kadın olamıyor psikolojik ve fizyolojik bir sürü test tahlil oluyor ayakları elleri bile küçücük
hilal3454 merak ettim valla onu buraya yolla bacı bacı takılalım 😃😃
ESMERBOMBA_ buraya gelse buranın fenomeni olur ben söyleyeyim 🤣 çok gırgırdır dedikodu gıybet herşey mevcut 😁😁😁
melaykeeee bencede sesi bile Kadın sesi gibi
ESMERBOMBA_ evet çok tatlı 😂😅