gizew dnz23 Bu kadar empat olmaya gerek yok.İnsanları yapmış oldukları kötülüklerle yüzleştirmemiz ve bedel ödetmemiz gerekir. Bu kendimize verdiğimiz değerdir.Herkes affedilmez. 🫸🏻
gizew dnz23 Soğuk biriyim,hatta beni en iyi tanıyan eşim olduğunu sanıyorum ama geçen gün kişiliğimde olmayan bir şey söyledi. ‘İnsanlara karşı o kadar soğuksun ki,çoğu zaman kibre kapılıyorsun ‘ dedi 😅 Halbuki hiç kibirli değilim,ben insan sevmiyorum 😂😂
dnz23 gizew kesinlikle, daha çok kötü olay yaşayan insanların yerine koyuyorum kendimi. Mesela bana kötülük yaptı, ama çocukken kötü bir olay yaşadı diyelim ki.. ben onu düşünüp kendimi suçluyorum ☹️
dnz23 gizew 😂😂😂 çok iyi Beni de dışarıdan gören insanlar direkt “çok soğuk” dermiş. Zaten soğukluğum devam ediyorsa bir şey demezler ama eğer sevdiysem ve tekrar görüştüysem “yok ya sen sıcak kanlı birisin” diyorlar 😂😂
llanjalee gizew @Medusa üzümlü kekim , o da hep soğuk biri olduğunu söylerdi ona da inanmazdım şimdi sana da inanmadım hiç soğuk değilsiniz bence içten sıcakkanlısınız . Çevrenizde bu yanınızı görmeyi hakeden kimse olmadıysa bilemem 😅
busenihicalakadaretmez gizew Aslında gülmeyi güldürmeyi de severim ama bu yavaş yavaş olur hatta lisede beni arkadaşlar ilk gördüklerinde ne kadar soğuk ne kadar havalı demişler e kaynaşınca hiç öyle değilsin demişlerdi. Eski eşimin ablası bana soğuk nevale demişti çok mesafeliydim ciddiydim oldukça, bir gün arkadaşlarim geldi biz gülüyoruz falan kaynana kişisi gelip bön bön bakmıştı bu sen misin der gibi. Ama bazı insanlar her zaman ciddi olur gülmez öyle değilim 😊
BlackMambaa_ gizew Aşırı derecede sinirli bir insanım 5 dk sabrım yoktur Bebek olunca biraz sabır etmeye çalışıyorum tabi
busenihicalakadaretmez gizew Tam üstüne bastın. İnsanların ne tepki vereceğini bilmediğim için de temkinli davranıyorum. Bak mesela baba tarafım benim komik yönlerimi bilmez çünkü onlara karşı soğuğum. Buraya dışarıda görüldüğü zaman ciddi duruyorum tabii böyle despot değil de ama konuşulduğu zaman karşı taraftan da hele bir de elektrik aldıysam senin de sohbetin iyiymiş dışarıdan ciddi ve soğuk duruyorsun ama öyle değilmişsin denilen insanım. 😃