Pinkoooo
Lise zamanlarında hiçbir erkek bana kolay kolay teklif edemezdi. Biri vardı bütün arkadaşlarımın dikkatini çekiyordu bana derlerdi sürekli sana bakıyor ama ben hiç görmemezlikten gelirdim. Bir gün öğle arası eve geldiğimde bununla yanında bir kız konuşuyorlar kıza diyor ki numarasını istesene ben çekiniyorum diye kız da olmaz diyor. O üsteliyor falan o üsteliyor ben de hiç anlamamış gibi yapıyorum ama yüksek sesli konuşuyorlar ve yanımda da arkadaşım var çaktırmadan bir bak ne yapıyorlar diyorum bize doğru bakıyorlarmış 😁çok uzun süre gitti böyle. Sonra o zaman Facebook vardı Facebook’tan ekledi üst üste durumumu beğeniyor tabii ben yine de atlamadım sonra face kullanmak istemedim onu dondurdum 😂 😂 ha bu arada Çocuk başka kızlarla da çıktı ama pis hala bakıyordu ben sana bakar mıydım sapık 😅ve daha başkalarından da duymuşsundur çok ciddi durduğu için bizi tersleyecek bize kötü bir şey söyleyecek diye konuşmaya çekiniyoruz dediklerini. Ama bir yerde de düşündüm de böyle ciddiymişim de karşısında cins kolay kolay yanaşamamış bana