Kızlar kızlar 💕💕
Bikini bölgesini jiletle almaya başladım batık sorunundan dolayı agdayi biraktim malesef. Şimdi de tahriş oluyor👀👀
Bugün fito krem sürdüm ama sanki yakıyor gibi siz tahriş için ne kullanıyorsunuz?

HurremSultan yaa keske baslamasaydin ne guzel agdayla gitmissin jilette batik yapti bende tahris icin iyi jilet secmen ve dustan yapman daha iyi oluyor bnde lazere basladim bakalimm

Zamansiz_ kanka hala giderim agdaya sorun değil ama aşırı batık yaoti mahfoldum sivilce de cabası😬😬
      Şimdi jilet ile alıyorum biraz günleri kısa tuttum sanırım o yüzden tahriş oldu🥲
      Tüyü uzatio alinca çok güzel ama o tüysüz halı de çok iyi 🥲🥲🥲 bekleyemiyorum ama bekleyijce verdiği sonuç da çok güzel🥲🤭🤭
      Jiletim iyi aslında Venüs turuncu olan üç yada dört bıçağı var.

Zamansiz_ bende sivilce yapmadı ama işte üst üste alınca bı kızarma acıma oldu iki gündür. Aciyoreeee uzatinca geçiyor ama off keşke kılsız dogsaydim😂 birde doğumdan sonra kararmalarim tamamen geçmişti ben evde bir iki kere ağda yapmayı denedim etlerim koptu hep ondan sonra kararma oldu biraz hamilelik zamanı gibi asla değil ama yinede rahatsız olmaya başladım doktor lazere gitceksin diyor.ama şuanda no money🤪 keşke devlet lazeri de karsilasa😂😂😂

HurremSultan eskim benim canim cok tatli oldugu icin hep özel bölgeyi jiletle aldim ama tahris olmuyordum. Jileti 4 makasli al onlar cok iyi oluyor..
          Sonra artik dedim bu ne beeee bi rahat yok gittim komple vücut lazer oldum 😅