Kızlar kızlar 💕💕
Bikini bölgesini jiletle almaya başladım batık sorunundan dolayı agdayi biraktim malesef. Şimdi de tahriş oluyor👀👀
Bugün fito krem sürdüm ama sanki yakıyor gibi siz tahriş için ne kullanıyorsunuz?
Bikini bölgesi ❌👀🔥
HurremSultan ben hiç tahriş olmuyorum diyenler formül verin yoksa kaçın burdan😂😂😂
HurremSultan hametan kullanabilirsin canım
HurremSultan yaa keske baslamasaydin ne guzel agdayla gitmissin jilette batik yapti bende tahris icin iyi jilet secmen ve dustan yapman daha iyi oluyor bnde lazere basladim bakalimm
Zamansiz_ kanka hala giderim agdaya sorun değil ama aşırı batık yaoti mahfoldum sivilce de cabası😬😬
Şimdi jilet ile alıyorum biraz günleri kısa tuttum sanırım o yüzden tahriş oldu🥲
Tüyü uzatio alinca çok güzel ama o tüysüz halı de çok iyi 🥲🥲🥲 bekleyemiyorum ama bekleyijce verdiği sonuç da çok güzel🥲🤭🤭
Jiletim iyi aslında Venüs turuncu olan üç yada dört bıçağı var.
elifdedimbededim hametan bitti evde ama eğer ise yariyorsa satin alayım. Kesin ise yarıyor mu sen kullandin mi
HurremSultan ewt venus iyi ama jilette sivilce yapio yaa en buyuk zorlugu aldigin ertesi gunu dolmadan firt cikiolar🥲
Zamansiz_ bende sivilce yapmadı ama işte üst üste alınca bı kızarma acıma oldu iki gündür. Aciyoreeee uzatinca geçiyor ama off keşke kılsız dogsaydim😂 birde doğumdan sonra kararmalarim tamamen geçmişti ben evde bir iki kere ağda yapmayı denedim etlerim koptu hep ondan sonra kararma oldu biraz hamilelik zamanı gibi asla değil ama yinede rahatsız olmaya başladım doktor lazere gitceksin diyor.ama şuanda no money🤪 keşke devlet lazeri de karsilasa😂😂😂
HurremSultan hahah isteklerin harika ama zor 🥲 kilsiz olmak bembeyaz bikini bolgesi lazerin ucretsiz olmasi🥲🫠🫠 ay ama ben lazer aldim ewe ohhh rahatim bikineye cok gec basladim iste en buyuk pismanligim 🥲🥲
HurremSultan ben hic tahris olmuyorum formülümde yok ama napcaz 🤣
Moonlight_ git burdan dusmanimsin artık 🤪🤪
Moonlight_ kanki jiletle mi aloyorsun peki
Zamansiz_ kizzz evde yaptığından fayda gördün muuggg
HurremSultan
Ben hiç jilet kullanmadım ama batığın tek bir çözümü var oda lazer aşkım 😅
HurremSultan ayy cooook bacaklarim bitti yer yer hafif cikmis o kadar en son gecen sene agustos veya eyluldu aldim harika birseyyyyyyy
HurremSultan sen bana düsman olamazsinnn 🤣
belladonna kanka su lazer ne kadar ya kaç para kaccvv😂 bilenziklerimi bozacam az kaldı😂 kuşum yanıyor yaniyorrrr🤪🤪🔥🔥🔥
Moonlight_ herşeyi anlatmassan seni ısırırım😂😂😂
HurremSultan eskim benim canim cok tatli oldugu icin hep özel bölgeyi jiletle aldim ama tahris olmuyordum. Jileti 4 makasli al onlar cok iyi oluyor..
Sonra artik dedim bu ne beeee bi rahat yok gittim komple vücut lazer oldum 😅
Zamansiz_ kanka gerçekten evde yaptığından mi bu kadar verim aldın yemin et😁😁