zeytep BlackMambaa_ hayırlısı canım ya, eşinle kötü olmaktansa ara verme belki iyi olur ama çok özleriz
BlackMambaa_ zeytep Aslında ben de burayı seviyorum ama erkek çıkar dediği için artık bende korkuyorum erkek çıkarsa ağzıma eder hiç acımaz sinirini kıskançlığını en iyi ben bilirim onun
zeytep perimasali802_ kız benimkinde de dana gücü var ama bazen benim gücüm galip geliyor sjsjsj boş anını yakala, sabah uyanır uyanmaz gücü olmaz, kolunun üsütne yat, bacağının üstüne yat bakim gücü olcak mı ahahahah sjsjs ben kocayı öyle yeniyom sjsjsjs
zeytep BlackMambaa_ yani öyle durumda zaten eminim bir çoğumuz sıkıntı yaşar ama işte arada da ommuyor değil ne yazık ki öyle durumlar gerçi ben denk gelmedim sjjs hep kaçırdım treni😅🤣
zeytep kleopatranizzz bu anonsu o zaman @melaykeeee aktarayım sjsjs bebeni uyut hemen git kocanın yanına sjsjs
BlackMambaa_ melaykeeee Benim eşim kids uygulamasını bildiği için bebek uygulaması olmadığını biliyor buranın
BlackMambaa_ zeytep Aşkım bir tek sen özlersin beni başka da kimse özlemez bir de Melike özler 🤗ben burada kimseyle samimi değilim cünkü sizinle olduğum kadar
melaykeeee BlackMambaa_ gerçekten mi? Kız niye söyledin deseydin ya bebekler için anne uygulaması diye
BlackMambaa_ melaykeeee Ben söylemedim ki biliyor zaten internete yazıp araştırıyor buluyor benim ki o derece kıskanç
BlackMambaa_ melaykeeee Ya belki bana inanmıyorsunuz ama sizin yeriniz gerçekten başka bende sanki yıllardır tanıyorum sizi çocukluk arkadaşıyız gibi
kleopatranizzz BlackMambaa_ o zaman yine iyi müsade ediyor kızz,bide o saçma sapan fotolara denk gelseydi Allah korusuuun
melaykeeee kleopatranizzz napalım bacım jsjsjdj 😂 Benim mottom ne biliyomusunnn HAYAT BOŞ , SEVİŞ ÇOOOOŞŞŞŞŞ🫣😂🤓