BlackMambaa_ Neyse ben kaçıyorum uyumaya kendinize dikkat edin @zeytep @melaykeeee Seviliyorsunuz canlarım 😍❤️🤗
zeytep kleopatranizzz tövbe estt aklıma hiç iyi şey gelmiyor sjsjs neyse bu espriyi, bu zulmü yapmayacağım size ssjsj
zeytep kleopatranizzz kadayıf olmak istemedi çünkü amuda kalkmak postuna dahil olacağını biliyordu ssjçsjsjsj nedir bu amudun bizden çektiği sjsjsj😅
kleopatranizzz zeytep Kadayif; “suçum varsa eyvallah” hfjfjf Bi kadayıfın Amuda kalkmadığı kalmıştı zaten 💃💃💃
elifdedimbededim zeytep kadının memişlerini ne güzel yapmışlar ya 🤣🤣🤣 ellerine saglık canımmm bi cogunu ekran aldım deneyecegim 😘😘😘
elifdedimbededim melaykeeee ahahahaha nasıl benzetmişler ya vallahi aklı sex de olmayınca insanın gözü farklı yerlerde geziyor 🤣
zeytep melaykeeee nedir bu memiş dikkati sjsjs (ilk gördüğümde bende iyi yapmışlar demiştim sjsjsj) 😅
Zamansiz_ Ne ka guzel post köpru pozisyonu nedir 😂😂 seviscez diye boyun fitigim war yerli ters ters dururum😂😂 emegine saglik ne kadar guzel vakit ayirmissin🌷
zeytep Zamansiz_ köprü pozisyonu cidden ölüm sjsjs ilk denediğimde dengede bile duramadım sjsjsjs sonra ki deneyişimd olmuştu (vazgeçmiyorum da sjsjs) 😅🤣