kizatasozu zeytep benide aglatacaksin yapma kız çok güzel pizisyonlar var görseydim postunu mutlaka denemedim off üzülüyorum 🥺
BlackMambaa_ melaykeeee Siz varken canımı ne sıkabilir benim Ya ikinizin yeri bende çok farklı @zeytep ❤️🌸
BlackMambaa_ melaykeeee Canımsınız canım ❤️🌸 Burayı kullanmayı bıraktığım zaman en çok sizi özleyeceğim @zeytep
zeytep BlackMambaa_ ayy maşallah ya kıyamam tam babasının geleceği sıra bir de anni anni demesi♥️♥️😍😍 inşallah ya bakalım nasip 🌹ama kesin benimki ilk baba falan der, babasına çekerse çok it olur sjsjsj
BlackMambaa_ zeytep Kızın olursa o zaman sen gör bakalım kocana sarılmaya fırsat olucak mı 😂 Erkek anneye düşkün olur derler
perimasali802_ zeytep ne demesinn canım dün biraz sinir etim adamı hıncını aldi 🤣 kasik ağrısi yaşıyorum dünden beri
BlackMambaa_ zeytep Aç kız tamam tamam aç 😂 yanarız daha fazla 🔥 adam zaten gelir gelmez direk ilişki istiyor oda orda yanmış anam sksk🙊
BlackMambaa_ melaykeeee Sen unutulur musun Ya melikem 🤗benim buradan gideceğim kesin o yüzden zeynonun instasını aldım sksksk😂oradan konuşmak İçin sksk
zeytep melaykeeee sen bırakamazsın burayı, yoksa postlarını ve ya yorumlarını bulup hortlatırız sjssj
kleopatranizzz zeytep Aşkım emeğine sağlık,ayrıca Amudu Es geçmemen çok mutlu etti 🤣🤣 yalnızca zamanlama biraz geç oldu 🤭🤭🤭
zeytep kleopatranizzz ya evett zamanlama gecikti, dün biraz rahatsızdım ondan bugünde sık alamadım telefonu elime o yüzden post biraz geç oldu neyse bir dahaki sefere erken açarım artık sjssj
zeytep @melaykeeee shot oyununda şu da var mesela, kimin seçtiği pozisyona gelirse, üzerinden bir kıyafet eksiltir, en çok kaybeden, kazanın seçtiği pozisyonu kabullenir ssjsj
melaykeeee BlackMambaa_ ya benim sosyal medyam yoookkkk🥺 ben nasıl ulaşıcammm size. Hem niye öyle dedin nereye gidiyorsun