perimasali802_ zeytep ne demesinn canım dün biraz sinir etim adamı hıncını aldi 🤣 kasik ağrısi yaşıyorum dünden beri
BlackMambaa_ zeytep Kızın olursa o zaman sen gör bakalım kocana sarılmaya fırsat olucak mı 😂 Erkek anneye düşkün olur derler
BlackMambaa_ zeytep Aç kız tamam tamam aç 😂 yanarız daha fazla 🔥 adam zaten gelir gelmez direk ilişki istiyor oda orda yanmış anam sksk🙊
BlackMambaa_ melaykeeee Canımsınız canım ❤️🌸 Burayı kullanmayı bıraktığım zaman en çok sizi özleyeceğim @zeytep
BlackMambaa_ melaykeeee Sen unutulur musun Ya melikem 🤗benim buradan gideceğim kesin o yüzden zeynonun instasını aldım sksksk😂oradan konuşmak İçin sksk
zeytep melaykeeee sen bırakamazsın burayı, yoksa postlarını ve ya yorumlarını bulup hortlatırız sjssj
kleopatranizzz zeytep Aşkım emeğine sağlık,ayrıca Amudu Es geçmemen çok mutlu etti 🤣🤣 yalnızca zamanlama biraz geç oldu 🤭🤭🤭
zeytep kleopatranizzz ya evett zamanlama gecikti, dün biraz rahatsızdım ondan bugünde sık alamadım telefonu elime o yüzden post biraz geç oldu neyse bir dahaki sefere erken açarım artık sjssj
zeytep @melaykeeee shot oyununda şu da var mesela, kimin seçtiği pozisyona gelirse, üzerinden bir kıyafet eksiltir, en çok kaybeden, kazanın seçtiği pozisyonu kabullenir ssjsj
melaykeeee BlackMambaa_ ya benim sosyal medyam yoookkkk🥺 ben nasıl ulaşıcammm size. Hem niye öyle dedin nereye gidiyorsun
BlackMambaa_ melaykeeee Hiç mi kullanmıyor musun Aşkım sıkılmaya başladım artık buradan ya buraya çok vakit harcıyorum eşim de kıskanıyor normal olarak azar gibi bir yer diyip duruyor erkek çıkarsa falan diye kızıyor sürekli gerçekten buradan konuştuğum biri erkek çıksa ağzıma eder o yüzden