• Muhabbet
  • Eşimin çocuklara davranışı ??

aysgl00 tövbe tövbe Allahım isyan ettiği şeylerin yokluğuyla sınamasın inşallah. Bence ailenizden birni çağırın yardımcı tutun nebileyim baktınız hala aynı çekin kapıyı alın çocukları çıkın. Bazılarına baba olmak yakışmıyor laflara bak ya benim arkadaşım var 3üzleri var eşi 112 yani adam nöbetlerden çıkar gelirdi çocukarıyla ilgilenirdi ne gecesi vardı ne gündüzü g*tü çıkardı yinede o çocuklarına zaman ayırırdı yani babalık yapardı. Kusura bakmayın ben lanet eden adama güvenip çocuğumu bırakıp duşa bile giremezdim aklım kalırdı.

aysgl00 sinirim geldi tepeme. Bu nasıl baba ya. Sen nasil kufur edersin lanet edersin of dersin o cocuklarından. Madem okadar keyfine duskundu pasam hic evlenmeyecekti. Ne seni yaksaydi ne de o cocuklara sebep olup bu duruma dusurmeseydi. Ciddi psikolojik sorunlari var bence yoksa bir baba bunlari nasil der nasil davranir ya. İyi sabir var canim sende bana bunları esim diyecel evlilikten pisman olacak on tane cocugum olsa aksama koyardim kapiya gitsin bekar hayatina devam etsin

Mom88 bende katlanıyorum 4 aydır düzelir mi acaba diye bekliyorum çocuklar biraz daha büyüsün annemgile gidecem anlatacam herseyi zaten

gizew çocuklar uyumadığı her gün böyle ve artık o kadar psikolojimi bozdu ki sanki yaptıkları normalmiş gibi bazen diyorum ya ben mi abartıyorum falan demeye başladım artık

Susunbebekuyuyo maalesef öyle birde üstüne gurbetlik uzaktasın kimseye anlatamıyorsun dediğin gibi herkes baba olamıyor tabıkide ikiz bakmak zor ama bu hayatta en büyük destekçin eşin ben öyle biliyordum yanılmışım annem gelir veya bir başkası gelir yardıma ama bir süreliğine ömür boyu o evde ikimiz ve birbirimizden başka destekcimiz yok olmaz da ama ben destek göremiyorum iki çocuğa yetişemiyorum yani ah ah

Cappuccino bende sabrediyorum suan 4 aydır bekliyorum düzelmesini çocuklar rahat uyuduğu zaman sıkıntı yok ama uyumadıgı zaman ağladığında hep böyle ya çocuklar ilgi istiyor kucak istiyor işte ben çocuklarıma üzülüyorum böyle bir babalar var oysa hamileliğimde evlendiğimizde melek gibi bir adamdı bir dediğimi iki etmezdi çocuklardan sonra çok değişti tanıyamıyorum işten geliyor 2 3 saat oturuyor yanımızda direk yatmaya gidiyor gün boyu zaten çocuklarımla ben ilgileniyorum anlatacak çok şeyim var da neyse

aysgl00 valla kardeşim çok zor çok hakkısın şuan senin em ihtiyacın olanı eşin veremiyor malesef ne diyeyim şu mübarek günde viraz vicdan ve akıl diliyorum kendisine

aysgl00 o kadar zor bir durum ki.. Bence eşinizin bu sinir için psikolojik desteğe ihtiyacı var.. Bebek anlamaz, deyip geçmeyin, hissederler, anlarlar… Hele biraz büyüdüklerinde daha zıpır olcaklar, babası hep bu şekilde davranınca çocuk üzerinde nasıl olumlu etki bırakır ki….
          Bence bu lanet doğru bir yaklaşım değil, ailesinden böyle mi gördğde size de böyle bir tavır takınıyor acaba?Çok üzücü ama çok da diyecek bir sözüm yok..
          Kimisi var olana lanet ediyor,istemiyor.. Kimisi ise olsun diye yıllarca çabalıyor…Rabbim yaşatmasın ama ya gücüne giderde sizi sınarsa? Evlatlarına bunu dedikten sonra hiç mi üüzlme/pişmanlık duygusu yaşamıyor ki hep aynı şeyleri söylüyor..
          Biz iki yıl olacak neredeyse evleneli.. Ve hâlâ deniyoruz. Her ayı ümitle beklemekte zor, bir yerde doktor kontrolleri vs ile insanı yoruyor bir süre ara vermek istiyor insan.. sadece bilin istedim.

zeytep ve bizimkilerinde tüp bebek olması 😔 kolay yollardan geçmedik maalesef bizde onun için çok iyi bir baba olacağını düşünmüştüm oysa ki çok korkuyorum eşimin bu tavırları yüzünden rabbim bizi tekrar sınarsa ve evlatlarım onun yüzünden acı çekerse diye napacağımı bilmiyorum çok şükür iki tane evladım var Kolay yollardan geçmedik her gün şükrediyorum pişman olduğunu söylüyor birdaha olmaz diyor ama aynı uykusuzluğa dayanamıyormuş işe gidiyormuş hamileyken de yeter ki olsunlar işi bırakırım onlara beraber bakarız diyordu ama Allah büyük konuşmak gibi olmasın 3.düşünmüyorum rabbım olmayanlara hakkıyla anne baba olmak isteyenlere nasip etsin inşallah

Ve çocuklarımın bunlardan etkilenmesinden çok korkuyorum şimdiden böyleyse çocuklar yürümeye başladığında ilerde daha hareketli ve yaramaz olacaklar onların psikolojisini düşünüyorum evlatlarım ve benim hakkımızda hayırlısı olsun diyorum

aysgl00 yani sizde zorlu yollarla kavuşmuşsunuz.. Bu siniri öfkesi gerçekten iyi değil. Yorgunluk ile söylenen bu sözler onun haklı olduğunu çıkarmaz.. Bu çocuklar yürümeye başlayacak, atakları olacak, diş problemleri olacak.. Çocuklar daha fazla etkilenmeden düzelir inşallah

aysgl00 yaşadığınız zorlukları vs tane tane aktarırsanız belki detaylıca düşünüp anlar

zeytep sürekli anlatıyorum anlatmama gerek bile yok kendi de biliyor ne yaşadıklarımızı yanı yasını başını almıs anlaması gerek çocuk değil sonuçta inşallah düzelir bir an önce 😔

aysgl00 o zaman siniri için bence destek almalı, yani bile bile yapma devam ediyorsa yarın öbür gün çocuklar büyüyünce onlar için problem olur

zeytep evet o yüzden ciddi bir şekilde konuşmam lazım ya düzelir ya da bizi kaybeder

aysgl00 cok üzüldüm durumunuza Allah kolaylık versin dogru yolu göstersin cok zor. Birşeyi merak ettim eşinizin cocuklugu nasılmıs ? Annesi ve babasıyla olan ilişkisi bir fikrinz var mı? Travmalarımı var acaba ? Tedavi olması lazm.

didemklc yanı olabilir ama sorsam da anlatacağını zannetmiyorum eşimin sinir problemi var sadece sinir geldiği an ne dediğini bilmiyor ve siniri geçince hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor ve haliyle çocuklara da yansıyor sanırım eski bekar hayatını özlüyor çocuk sahibi olmak kolay zanetti sanırım