belladonna busenihicalakadaretmez Benim küçük ev aletlerim (Robot, mikser, blender, çay makinası, türk kahve makinası, tost makinası, narenciye sıkacağı) Arçelik. Beyaz eşyalarım da dahil hiç sıkıntı yaşamadım. Hepsini 4 senedir hakkını vererek kullanıyorum 😅
Susunbebekuyuyo zeytep hahaha bak bunun kesin astrolojik bir açıklaması vardır. Aynı anda bu kadar fazla bozulan elektronik eşyanın başka açıklaması olamaz. 😁
zeytep Susunbebekuyuyo ya benim filtre kahve makinem zaten bekarken almıştım sjsjsj çok da sağlam bir şey değildi şimdi zamana ayarlı alıcam, sabah Bi uyancam, hoop kahvem hazır🤣eşimde kahve çok seviyor, o da şimdi nespresso vertuo creatista’ya takmış durumda 😅😂kahve önemli sjsjs😅😂 ya french presste yaptığım filtre kahveyi içemiyorum mesela ben
Susunbebekuyuyo zeytep bende süzdürülen filtreyi sevmem makine kahvesini daha çok seviyorum bende istyom ama tezgahımda yer yok 🥹 güzel günlerde keyifle afiyetle için kahvenizi kuzumm 💘💘
ladymomm zeytep siyah rengi yeni çıktı sayılır bayağı asil duruyor bende bu modeli aşırı beğeniyorum kendi evime geçince direkt alacağım tencere setinden birisi bu bir tanesi de tefal ama şu konuda cidden haklısın açık tonlardaki tencere pişmanlıktır mesela ben en son aldığım granit takımını Korkmaz’dan aldım granita serisi çok güzel modeli vs beğenerek kullanıyorum ama gel gör ki tavasının kenarları hemen yanık gibi lekelerle doldu 🫠🫠 ister istemez yemek filan yapınca yağ akıyor ediyor hemen ateşe temas edince iz bırakıyor tellesem boyası çıkacak tellemesem geçmiyor saçma sapan ama sadece tavasında yaşadım bu sıkıntıyı belki hep yağlı şeyleri onda yaptığım için bilmiyorum 🤷🏻♀️ bu durum bana da çok sorgulattı açık renkli tencere işini zsnxjjdls yoksa bende neoflamın kremini almayı düşünüyordum 🥲🥲😅 şimdi diyorum keşke korkmaz granita serisini değil de korkmaz galaksi serisini alsaydım
zeytep ladymomm gel gör ki tavasının kenarları hemen yanık gibi lekelerle doldu 🫠🫠 ister istemez yemek filan yapınca yağ akıyor ediyor hemen ateşe temas edince iz bırakıyor tellesem boyası çıkacak tellemesem geçmiyor saçma sapan ama sadece tavasında yaşadım bu sıkıntıyı belki hep yağlı şeyleri onda yaptığım için bilmiyorum 🤷🏻♀️ Yaşadığım sıkıntının aynısı işte… Bende tavada yaşadım bu durumu.. Ne yaptıysam o yağ lekelerini geçiremedim, o yüzden açık renk artık korkulu rüyam… Tencerelerde bir şey yok ama o tava resmen mefta.
ladymomm zeytep aşkım hatta daha 2 gün önce eşimle makine boşaltıyorduk tavayı bana gösterip dedi ki bitanem şunu şöyle güzelce elden geçirsen de bir parlasa leş gibi duruyor hahahaha dedim o elden geçmiş hali 😂😂😂
ladymomm zeytep bazen benimkisi yönlendirme yapıp duruyor sjjdkdsş pardon bazen demişim çoğunlukla yapıyor ahaha 😂 onu öyle yap önce şundan başla burayı şöyle değiştir djjdkdlss Sanki o demese ben ne yapacağımı bilmiyorum 🫠🫠
zeytep ladymomm şu yorumun tamamına katılıyorum. Geçen kocama şey dedim. Bende kaynana yok ama sen varsın sjsjsjs ben üşengecim, işime gelmez. Bişey şöyle yap dese, sen çok biliyorsan yap deyip, sıyrılırım. 😅🤣🤣