zeytep belladonna ayy bilmiyorum beyazdan yana çok çektim aslında neoflamda çok hoşuma giden bir model hatta resmen tarzım ama dış kısmı sebebiyle çok kafam karıştı benim.. Neoflam setinde sapları çıkan mı yoksa sabit olan mı? Çelik de önerin var mı?
belladonna zeytep Benim kullandığım model sapları çıkan model. Hiç tereddüt etme çünkü çok güzel. Bana temizlik olarak da hiç sıkıntı çıkarmadı, pişman da etmedi. Benden sonra ailemden de çok alan oldu. Sadece dediğim gibi makinaya hiç atmadım ama ona rağmen temizliği kolay oluyor, yağ kalıntısı kalmıyor akıyor resmen. Çelikte de Korkmaz ve jumbo kullanıyorum. Aslında çok kullanmıyorum. Bende ikisi var. Elim Ya Karaca bioya ya da neoflama gidiyor. Ara da da tefal. Çelikleri genelde annem/kvdem gelince onlar kullanıyor ama bu ikisi de çok güzel. Onları sürekli makina da yıkadım 4 sene olacak hala taş gibiler 😅
zeytep belladonna ben görünüme aldandım sjsjsj kendisi bu ürün olur, ya misafir gelse dışı kirli sanar.. Neler neler kullandım, yok geçmiyor Dolapda yer kaplaması ayrı dert..
belladonna zeytep Görünümü de güzelmiş 😅 Annem de farklı bir tencere almış hayal kırıklığı yaşadım diyordu 😅 Herkes bildiği işi yapsın kardeşim 😅
belladonna busenihicalakadaretmez Benim küçük ev aletlerim (Robot, mikser, blender, çay makinası, türk kahve makinası, tost makinası, narenciye sıkacağı) Arçelik. Beyaz eşyalarım da dahil hiç sıkıntı yaşamadım. Hepsini 4 senedir hakkını vererek kullanıyorum 😅
Susunbebekuyuyo zeytep hahaha bak bunun kesin astrolojik bir açıklaması vardır. Aynı anda bu kadar fazla bozulan elektronik eşyanın başka açıklaması olamaz. 😁
zeytep Susunbebekuyuyo ya benim filtre kahve makinem zaten bekarken almıştım sjsjsj çok da sağlam bir şey değildi şimdi zamana ayarlı alıcam, sabah Bi uyancam, hoop kahvem hazır🤣eşimde kahve çok seviyor, o da şimdi nespresso vertuo creatista’ya takmış durumda 😅😂kahve önemli sjsjs😅😂 ya french presste yaptığım filtre kahveyi içemiyorum mesela ben
Susunbebekuyuyo zeytep bende süzdürülen filtreyi sevmem makine kahvesini daha çok seviyorum bende istyom ama tezgahımda yer yok 🥹 güzel günlerde keyifle afiyetle için kahvenizi kuzumm 💘💘