belladonna piyangobileti Hakkın da hayırlısı olsun. Bazen bize en zor gibi görünen şeyler, hayatımız için en doğru olan şeylerdir. Her zaman güçlü ol. Kimse üzülmek, sürekli kendisini parçalamak için gelmiyor bu dünyaya.. Sevindim senin adına 😊
dnz23 piyangobileti yarın geri kalan hayatının ilk günü 🌸 Evladınla sana çok güzel ömürler diliyorum, bundan sonra her şey senin mutluluğun için olsun.. 💕
Hadibeee piyangobileti dilerim Allah’tan güzellikler seni bulur Cook mutlu ol güçlü bi annesin sen farkindayim🌸
aselinannesi9398 piyangobileti iyi bakalım hakkında hayırlısı olsun arayıp sordumu yada herhangi bi durum yasandimi
piyangobileti aselinannesi9398 hayır hiçbir şekilde iletişim kurmadik valizlere bile yardım etmedi ben de tenezzül etmedim
piyangobileti aselinannesi9398 o bizden önce çıktı giderken hiçbir şekilde konusmadi bayramımi kutlamadi hoşçakal demedi çocuk uyuyordu uyandığında baba dedi ben de çok kötü oldum giderken aradım şimdi geçeceğiz diye dolmusun içine girdi çocuğu gördü bu kadar dolmustakilere hakkınızı helal edin dedi bana da güle güle demedi bu kadar işte her yerden benimle ilgili şeyleri yavaş yavaş siliyor
ESMERBOMBA_ piyangobileti canım ne yaptın son durum ne merqk ettim arayıp soruyormu çocuk içinde olsa
piyangobileti ESMERBOMBA_ hayır iletişim kurmuyor beni takipten çıktı durumundan ismimi falan sildi ben de kendime yeni bir hesap açtım ve az önce numarasını silip engelledim
ESMERBOMBA_ piyangobileti aklına bile getirme canım güya aklı sıra senin canını yakmaya çalışıyo çok ta totonda olsun hiç taviz verme