Özellikle bu ürün çıkıyor karşıma ve zaten şuan en çok satanlarda ilk sırada. Leke karşıtı olarak kullanmak istiyorum iki üründen birini. Sizce hangisini almalıyım

Kuzuletta, başlığı purest mi koreaco mu 🫧 olarak değiştirdi.

Kuzuletta bu marka şu sıralar o kadar çok karşıma çıkıyor ki. Purest güzel ama diğerini bilmiyorum kullanmadığım için 🤷🏻‍♀️Ben bide she vec kullandım lekelerime iyi geldi

Kuzuletta
      Bu markayı bilmiyorum ama Purest bana çok iyi geldi, memnun kalmayanlarda var tabi. Tamamen cilt ile ilgili bir durum

Kuzuletta bu ürün bana göre biraz fenomen abartması bunun yerine purest ya da she vec tek geçerim. Purest bende sivilce yaptı uzun dönem geçer dedim geçmedi she vec e geçince bi aydınlanma parlama geldi cildime

Kuzuletta ben she vec c vitamini kullanıyorum çok iyi geliyor lekelere parlatıyor cildi zaten rutinde c vitamini çok iyi geliyor şuan lorealinkini aldım içinde e vitamini ve salisik asit var oda çok güzel aydınlık veriyor loreal she vec dönüşümlü kullanıyorum

Kuzuletta karma canım, T bölgesi yağlı yanaklarım kuru genelde çenem filan da

Kuzuletta
          Ben koreaconun gözenek sıkılaştırıcısını kullanmıyorum. Yanak bölgemde doğum sonrası çok arttı. Memnunum. Fakat, alnıma sürme gibi bir hata yaptım. Ve komedon oluşnaya başladı. Ürün kaynaklı mı bilemedim.