Smartlady Bayramınız nasıl geçiyor kızlar .? Neler alındı neler giyildii nerelere gidildi dökülün bakalım…🌼💞 @TombulHatun Bugün kaynanandamısın yoksa gızz😁 @BlackMambaa_ Bayramınız nasıl geçiyor şekerimm😘 @HurremSultan aşkım babana gittinmii?💞 @Moonlight_ 💟 @kleopatranizzz 💟 @kizatasozu 💟 ve daha niceleriniz💟
Esmerkiz Smartlady çalışarak geçiyor. Yarın cıkacağım gezmeye😁hiç birşey alının madı açıkçası bayram yok bayram….
Zamansiz_ Smartlady yalniz geciyor 🥀 ama cocuklara bayramlik alindi bol foto çekinildik Anne adeti devam ettirilip borek ve tatli yapildi Esimin amcasi gile gittik tek kimsem yok🥀
zeytep Smartlady sağol canım♥️dün sabah eşimin ailesiyle bayramlaştık sonra sadece iki yere gitmekle üstümden TIR geçmiş gibi yoruldum🤣ilk anne tarafıma uğradım sonra babam tarafına.. Zaten hepsi bir arada olunca, toplu bir ziyaretlle kapatmış oldum günü. Bugün evde keyif çatıyorum 😅🤣sen neler yaptın bakalım bayramda? Nasıl geçiyor bayram ziyareti?
Smartlady zeytep Şekerim ben daha gezemedim yarın gezecez inşalh. 🌼 Misafir vardı dün bugun de evdeyim oğlumla .yarın Annemlere ugriyacaz iste😁💞
zeytep Smartlady valla bende gezmem bitti sanıyordum😅babam şehir dışındaydı, o gelmiş.. Bir de, gelemeyeceğim falan demişti bana.. Bugün kocamı ektim, babaannemde kalıyorum, babamla da bol bol vakit geçirdim.. Seninde misafirlerin falan varmış, ne güzel😍
Moonlight_ Smartlady esim calisiyor dün bi komsulara gittik. Amaaaa cumartesi yillardir görüsmedigim konusmadigim abime gidicem bende🥲
Moonlight_ Zamansiz_ su an @HurremSultan o kadar iyi anliyorum ki korku heycan stress bi arada annem olmasa gitmezdikte biraz o cesaret veriyor normalde karismaz biliyor beni bu sene böyle oldu bakalim hayirlisi 😐 kücük oglumu hic görmedi büyügüde en son gördügünde 3 yasindaydi düsün simdi 7 yasinda 🥲
Zamansiz_ Moonlight_ yapma icin rahat gitmis ol ya ne zaman ne basimiza gelicek bilemeyiz en iyisini yapiorsunuz sebeb ne olursa olsun 4 sene yetmezmi🥹🥹🥀
Zamansiz_ Moonlight_ ay sus aglarim bu bayram cok aglamadim sebeb ariyorum zaten🥹🥲🌷 su ara viyanaya gelebilirimmmm haber ederim mutlaka zamanin olursa cok isterimm gorusmeyii🥹 sey gibi oldu bu uzak mesefa iliskisi 😂😂
Moonlight_ Zamansiz_ orasi öyle tabi askim sebebte sacma sapan bisey yüzünden bana sirtini döndü bende gurur yaptim inat ettim bi dahada arayip sormadim. Oglum dayisini unuttu resmen insallah iyi gecer 🥲
Moonlight_ Zamansiz_ ayy sustum sustum aglama sakinnn bak kizarimm🤣 evet uzak mesafe iliskisi 😂 ne güzel oluuur gelirsen haber et mutlakaaa 😍❤️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻