Cicekliperde Cicikiz bir saatlik yolda bebem beni pert ettiği için asla tatile gidecek güç bulamıyorum.
Cicikiz Cicekliperde ben iki bebeyle gidiyorum 😂 ocakta ara tatilde Afyona termale gittik eşim kızımla ben de oğluma bakıyorum arabada kavgaları çok oluyor ama nabalım onlar büyünce bizde yaşlanacağız 😂
Cicekliperde Cicikiz ya duramıyor çocuk sürekli ağlıyor arabada . Sağa sola saldırıyor . İki kişi arkada sakinleştiremiyoruz
belladonna hilal3454 Bence de öyle. Bebek yokken bile insan ister istemez yoruluyor özellikle akşam o yorgunluğu fazlası ile hissediyorsun.
Elisam2022 Bebek arabada yolculuğu seviyorsa tur daha güzel olur bence degisik yerler falan görürsünüz. Dönüş yolunda da 1 gece falan deniz kenarı ya da havuzlu bi otelde kalırsınız o hevesinizi de almış olursunuz hem
Elisam2022 hilal3454 Ne güzel benim kızım pek sevmiyor çabuk sıkılıyor. Haziranda 11 saat yolculuk yapacağız bakalim bizi neler bekliyor 🤣
melaykeeee hilal3454 bence Karadeniz turu. Sonuçta şahsi araçla gideceksiniz bebeğiniz daha rahat eder istediğiniz zamanda mola verirsiniz
hilal3454 melaykeeee en son bende ona karar verdim en rahatı ve keyiflisi Karadeniz turu olacak bence yoruldun gir bi otele yat sonra devam :))
nuryollanna hilal3454 neden deniz tatili keyifli olmasın ki ? Biz 10 aylıkken cıkmıstık deniz tatiline zor olmadı 2 defa
hilal3454 nuryollanna kıyıda çocukla oynamaktan başka bişey yapamayız ki eşimle ayrı ayrı tek olarak yüzmemiz lazım su aktiviteleri yapamayız çok pahalı otel tatilleri o parayı kumsalda kıyıda oynamak için vermiş olacağız aynı paraya bir sürü yer gezeriz diye düşünüyorum
nuryollanna hilal3454 evet tabi bi sen gircen bi o. Su sıcaksa cocukta girer ama soğuksa öyle malesef. Biz tek tek girdik.