Zamansiz_ bende verdigim siparisi iptal etmistim once bi fikir alayim sonra gerekirse bidaha veririm dedim🤭

Goat hasta olmuyorlar emin ol denedim çok iyi sonuç aldım ☺️

• Goat bunu yanıtladı.

etoile denerim bende bakalim ne yapacak bizimki🙂 o parmaklar zaten surekli agızda emmekten kaşımaktan incelecek 😆 bin turlu kasiyici aldim bi defa deneyip yine parmaklara devam

Ben kullandım canım tetagilde jelde osanitte ama çok çok çok banamisin demedi hiçbiri açıkçası jel bı nebze rahatlatiyo hele dentinox mentollü gibi o hem serinletti hem rahatlattı diş donemimizi mecbur kaldım bayaaaaaa kullandım bende oğlum şuan 19 aylık daha yeni yeni jelide bıraktık diyevilirim artık oğlum kendi istemiyo nerdeyse çoğu dışı çıktı ama ağrısı hala çok fazla var azilar bitirdi bizi son azı cikiyo en arka köpek dişlerimiz kaldı bizim

• Goat bunu yanıtladı.

Goat
          Ben kullanmadım ama kuzenim kullanıyor. Onun kızına tetagil etkili olmamış ama osanit çok iyi geldi dedi. Doktorda bana önermişti. Deneyebilirsiniz. Her bebek farklı olduğu için net bir şey de söylemiyor insan

• Goat bunu yanıtladı.

mlksrdl sizin çogu gitmis azı kalmış kolaylanmışta gel bide bebişe sor desene 😐

belladonna haklısın her bebekte farklı olabilir. En azından yine kullananlarda varmış onuda merak ediyordum

Goat valla aynen öyle oğlum mafoldu resmen azi dişlerinin ağrısı 4.5 ay sürdü çok çok çok zor çıktı son azisi cikiyo şimdi en son en arka dişler kaldı hayırlısıyla bı bitsede oda kurtulsa bizde dengelerimiz şaştı resmen😢😢😢😢

• Goat bunu yanıtladı.

Goat inşallah canım benim🤲🤲🤲❤️❤️