Yurt dışında normal eczanelerde satıldığı doğru mu?(Yaşayanlar belki fikir sahibidir.)
Veya burada satın alıp kullananlar var mı ?
Gerçekten etkili oluyor mu?

Goat kullandim azdırıcılığı pek yok bende fark etmemisti memnun kalmadim. Yurt disini bilmiyorumda ben internetten almistim. Eczanede veya degil ne fark ederki icerigimi farkli

• Goat bunu yanıtladı.

saklihan Azdırma mı🤣 Fark olmadı mı🤣 Ne azdırması canım, sen başka şeyle karıştırdın galiba ismi benziyorsa demek😄 bu dediğim bebişlerin diş çıkarma sürecindeki acıyı azaltmak için kullanılan bitkisel bir ilaç tarzı ürün.

Goat 😖😖sazan gibi atladım desene 😅 saglık etiketini bile suan farkettim dogru ya boyle postlara ayri etiket var saglikla ilgili neden acilsin ama napim bu isme benzer damla vardi 😆 neyse soylemis olayim bu sebeple ismini tam hatirlamasamda bu isme benzer damla almayin boş 🤭

• Goat bunu yanıtladı.

saklihan İsmi bilen içeriğide zaten biliyordur diye ben biraz postu kısa kestim, çok uzun olmasın dedim 🙂 sazanlık demeyelimde bir an benide şaşırttın kendi yazdığımdan emin olamadım geri dönüp baktım ben ne sordumki böyle cevap geldi diye

Goat hayirrrrr 🥲🥲🥲😮‍💨 bizde etmedi hic yaa

• Goat bunu yanıtladı.

Goat bnce her bebek farklı ya. Mesela bizde tetagil hiç fayda etmedi. Ama ark osanit kullanmisti çok memnunum demişti tetagil kullanan çok kişide epey memnundu

• Goat bunu yanıtladı.

Goat Amazon’da satılıyor Almanya’da. Bir arkadaşım çok memnun kaldı kuzenim memnun kalmadı. Bebeğe göre değişiyor. Ben bekliyorum damakları kabarsın deneyeceğim

• Goat bunu yanıtladı.

Zamansiz_ bende kararsız kaldım, özellikle kimisi zararlı vermeyin demiş en çok ona takıldım bitkisel ne zararı olabilir diye

etoile seçenekleri degerlendirmek lazım ozaman. Gerci dediginde dogru bebekten bebege degisir ama genel olarak fayda oluyor sanirim

arman denesemmi bende diye kararsiz kalmistim. İyi yorum oldugu kadar kotude okudum icerigi kotuymus diye ama icerigini inceledigimde oyle abartilacak seyler goremedim.

Goat su minik topcuklari mi diyorsun ben kullandim bi ise yaramiyor jelleride denedim fayda etmedi bizde zeytinyagi ve karanfil uyguluyorum artik bende

• Goat bunu yanıtladı.

Goat
                      Ben bu sekil yapiyorum:
                      5-6 karanfili (tomurcugu ile) eziyorum
                      1 yemek kasigi zeytinyagi ilave edip buzdolabinda bir gece bekletiyorum
                      O karisimi dis cikacak yere damaklarina fln sürüyorum baya rahatlatiyor bizi

• Goat bunu yanıtladı.

Goat bilmiyorum ya ben kullandim hic etki etmedi almaya degermi bilmem

• Goat bunu yanıtladı.
                        • Goat bunu beğendi.

Goat jeller zararlı granül o kadar zararlı değil diye biliyorum.

Goat canım bak yaz geldi emziginjn içine muz koy dondur ver ağzına ya da mendil dondur ver ya da tetagil ver

• Goat bunu yanıtladı.

Goat rica ederim canimm hem dogal hem etkili insallah sizede faydasi olur🙏🏻❤️

• Goat bunu yanıtladı.

etoile donmus meyve aklıma geldide dedim bide cocugu hasta etmeyim ama havalar sicak gerci denenebilir