Moonlight_ aselinannesi9398 güne kahve ile basliyorum icine biraz tarcin ekliyorum Daha sonrada 1 tane yumurta bir dilim peynir 7 adet zeytin 😁
aselinannesi9398 Moonlight_ kahve hiç denemedim aç karnına midemi bulandırıyor faydası çok oluyormu alışmaya calisiyim
Zamansiz_ Moonlight_ ben yeme konusunda cok cok iyi gidiyorum ama vucudum zor kilo verdiginden fazlasini istiyir yuruyus gibi egzersiz gibi ona da o kadar yorgunum ki inan hamile kalmadan once 32 kilo verdim zaten vucudumuda cok iyi taniyorum ama duruyor
Moonlight_ Zamansiz_ direnc kilodasin ozaman canim beslenmeni degistir bi sasirtmaca yap sonra tekrar eski düzenine dön
Zamansiz_ Moonlight_ kendimde kiliyu sevmiyorum ya herkes beni gorunce kilomu duyunca sasiriyor allahtan gostermiyorum esit aliyor esit veriyorum en buyuk avantajim o sanirim ee boyumda o kadar kisa degil bakalim
Zamansiz_ aselinannesi9398 alisiyorsun yaa ben asla sekerli icmiyorum mesela 3 4 sene olucak asla sutte koymuyordum emzirdigim icin mevbur koyuyorum azcik