Alev12 ESMERBOMBA_ berabermi oturuyorsunuz canım,valla eşek olursan afedersin semer vuran çok oluyor yeri gelince had bildirmek iyi tabi anlıyorsa oda ayrı bir boyut
ESMERBOMBA_ Alev12 aynen kız birlikte kazanç ama eşek ollamı istiyor hiç kusura bakmasın mikrop yaa bak geçen tarlada çalıştı geldiğinde yemeği bi ayrı çayı bi ayroydı keki bi ayroydı bugün bahçede çalıştım eve geldim ne çay var ne yemek şimdi kv bana buyuruyo
Alev12 ESMERBOMBA_ boşver kendini ezdirme yapman gerekeni yap çekil fazlası iyi niyeti kullanmaya giriyor..dediklerini diyma odana çekil işin bitince umarım kendi evine geçersin biran önce🙏
successfulwoman ESMERBOMBA_ böyle cesur bir sevgilim olduģu için mutluyum😘🔥 Harikasin Aşkim… Cesur ve güçlü olacaksin
Kamelia aykirikadin 1. Oral sex yapmayı çok seviyorum. Önce ben önünde çömelir oral yaparım eşime. Güzelce kıvama getirdikten sonra yatağa uzanırım o da bana yapar . 😄 En sıradışı hikayem eşimle yeni evliydik o zamanlar . Dışarı çıktık gezdik, kaynanamların eve geçiyorduk. Aniden asansörün önünde durduk ve ben eşime dokunup seni istiyorum dedim. Apartmanda asansörü çağırırken yıldırım hızıyla eşimle birlikte olduk. O yakalanma korkusu ile sex yapmak müthiş bi duyguydu. Sevgiliyken bi kere denemiştim ama sonrasında midem bulandığı için direkt red cevabı alıyo kendisi😄
successfulwoman Kamelia Aşkim bu yakalanma ve publice fik fike hastayim. Nasilda zevkli olmuştur.asansör ve her an biri gelebilir😘🔥
Kamelia successfulwoman bende çok seviyorum ya aşırı zevk almıştım . Sahilde balkonda da yapmak gibi bi hayalim var aşkım ama gerçekleşir mi bilemiyorum 😂😂
successfulwoman ESMERBOMBA_ Divam köyde tarla hayvancilikla uğraşırsanız. Organik bal ve süt senden alalim para ile
ESMERBOMBA_ successfulwoman aşkım ufak çaplı bahçe yapıyorum kendime köyde değilim ilçedeyim tarlalarımız var ama buğday arpa yağ çekirdeği nohut gibi şeyler yetiltiriypruz süt gibi bulgur gibi sebze kurusu gibi şeyler de anca kendimize yetecek kadar yapıyoruz 😘😘
nrcn01 perimasali802_ bende oral yaparken ısırıyotum aşırı hoşuma gidiyor. Konudan bağımsız bi soru soracağım erkeklerin zevk suyu ne zaman geliyor ? İlişki esnasında mı yoksa boşalmadan hemen önce mi
successfulwoman ESMERBOMBA_ Aşkim güzel ve sakin bir ilçedir. Kalabalktan uzak ohhh ne güzel Enişte bey çiftçi mi
successfulwoman Kamelia Aşkım sahilde muhteşem oluyor.😘🔥 Çeşmede sahilde yaptik😘🔥 Balkonda güzel olur😘🔥
perimasali802_ successfulwoman bakıyorum aşkım oral yaparken kendinden geçiyor sıvı geliyor ve ister istemez ağzımda çünkü 🤣
perimasali802_ successfulwoman dün ne oldu biliyon 😂ben bırakmadım tlfona baksin bıraktı telefonu biz tam sevişiyoruz işte ciplagiz falan bu tam kivama geldi kim aradi dersin🤣🤣