Deli-hatun perimasali802_ heee o doğru evet zevk suyundan benimde midem bulaniyo acımsı ekşimsi gibi tuhaf bir tadı var bende genellikle peçeteye tükürüyorum
Deli-hatun melaykeeee evet yaa. Eşimin iş yerinde son zamanlarda biraz problemler var ister istemez kafasına takıyo o da seç hayatımızı etkiliyo mesela ben yaklaşık 1 aydan fazladır boşalamadım konsantre olamıyoruz
Deli-hatun successfulwoman eşimin son zamanlarda iş yerinde biraz sıkıntıları var eleman müdür falan sonra eşimin gittiği ilçeleri değiştirdiler eşimde ister istemez kafasına takıyo bunları ve bunlarda bizim sex hayatımızı bile etkilemeye başladı ben 1 aydan fazladır boşalamadım mesela çünkü konsantre olamıyoruz
kleopatranizzz successfulwoman Aşkım ben uyumamışım bayılmışımm🙃🙃 bayram gezmesi misafirler=bitik bir kleo fjfjfjfjj
Deli-hatun melaykeeee pek geçecek gibi durmuyo canım eşimin 4 yıl emek verdiği ve işleri yoluna koyduğu ilçelerden alıp doğru düzgün iş olmayan ilçelere verdiler eşimi ve bunların hepsi 3 kişi yüzünden oldu eşim başka düzgün bir iş bulabilse çıkmayı düşünüyor işten
Bubenimoykumm aykirikadin 3gün sonra cevap vermem dişinda sıkıntı yok 1.teknik taktik yok bam bam bam 🤩 2.en sıradışı çocuklar evdeyken banyoda buluşmak 🤪 3.teklif etmedi edemez asla kabul etmem öğk bunun vereceği zevki bippp.. 😁
Burnumageliyoduslkmsn Oral seks yapmak istiyorum eşim istemiyor maalesef ona yapmamı Üç bişey maalesef yok ben olsun isterdim Oral olmadığı için oda yok istemezdim