aykirikadin @kemalimyapmaz fatgi nerdesin ne yapiyorsun.Günaydin canim Sohbet edemedik.bayramin nasil geçti♥️
Moonlight_ aykirikadin sehmusun karisi kim😂 Rusyadaki gelin gitti @Medusa ve @llanjalee askidalar ist 🥺
Moonlight_ aykirikadin sabahlari bizde no gooo😅 cünkü zaten bebis bi acikiyor uyaniyor 6 bucukta 7 gibi büyük oglaninda cantasini hazirla falan derken oda uyaniyor derkeeeen kocisin ise gitme zamani geliyor 🤣
zeytep aykirikadin aşırı sıcak😅 sabahalır biraz güzel ama öğlene doğru akşama kadar sıcak bastırıyor. Denize daha girmedim ama denize giren de var..
aykirikadin zeytep merkezdemisin canim. Köylerde falanmi. Köy de falan kalinmak istense ne yapilir acaba
zeytep aykirikadin merkezdeyim ben, köyü ile arasında akşamları ve sabahları fark olur. Biraz eser ama hangi dönemde geleceksin? Bu aylarsa dediğim gibi ama yazın olursa haziran temuuz gibi, o esinti üşütmez bile
Moonlight_ aykirikadin evettt ama onlarlada güzel beee hele bide sana benzeyen cocugun varsa oh missss kendimle gurur duyuyorum🤣
zeytep aykirikadin temmuz ağustos gibi ise askılı, kısa kollu vs almanızda fayda var. Eşim normalde benim otomotiv mekanik ustası ama mesleği bıraktı, fiyat konusunda anlaşamadı iş cerenlerle. Şimdi kendi hattımız var onu işletiyoruz☺️
TombulHatun aykirikadin Aşkım ağva güzel orada tatil yaptım biz sevdik, sapanca da güzel oraya günübirlik gittim ama, Şile de Doğa tatil köyü var ben gitmedim ama yakın arkadaşım 3 senedir her yaz 2 kere gidiyor çok beğeniyor