Moonlight_ successfulwoman iyi cok sükür askim doktor 8 hafta sürer demisti ama daha erken kurtulacak gibiyim yarin gitcem yine kontrole 🙈 evet bitanem annem bende ayagim iyilesmeden gitmicek 🙏🏻❤️
HurremSultan successfulwoman ay hiç fırsatım olmuyor burda😁 sabah bebeler ev gece kocam hergun yan yanayız fırsat olmuyor bizimkinin de libidosu arttı birakmiyor peşimi Hatay yaradı ona xksgddnndh
successfulwoman Moonlight_ Yaşadiklarin yaşadiklarim yaninda özet gibi🔥🔥 İzmir izmir olali böyle ateş görmedi🔥🔥
Moonlight_ successfulwoman bak hatirladikca cosuyorummm 💃🏻 Izmirin yeri bende cok ayrii insallah bu yaz orayada gelicez esimin patronu davet etti ama dikili mi foca mi bilmiyorum 🙈
successfulwoman @zeytep Zeynep izmire geliyor musun. Geliyorsan cay kahve ve yemeğimi yemeden göndermem🙏🏻❤️ Koçişlede gelirsen beklerim lütfen
zeytep successfulwoman sağol güzelim🌹♥️valla bekarken çok geldim İzmire ama evlenince hiç gelmedim 😅nasılsın eşimle bir şirince planımız var ama bakalım ne zaman olur hiç belli değil😅sen de bodruma gelirsen her zaman beklerim ♥️🌹
Moonlight_ successfulwoman insallah askim cok isterim izmirde kiz kiza bi 🍷🍸🥂 icelim güzellesim ahahahah🤣