Moonlight_ perimasali802_ ya o bacaklarindan söyle bi disle yaaa isir kopar demiyorum aaaaahh yakinimda olsaydin gösteriridim sana nasil oluyormus diye🤣
perimasali802_ Moonlight_ kıyamıyorum ya 🥺 çok öpüyorum ama azıcık isirsam bile canı acir diye korkuyorum, Allahtan yakin değilsin 🤣🤣 Çantaya koyup götürursun bellimi olur 🤣🤣
Zamansiz_ perimasali802_ ay benim bazen severken başim agriyo dislerim gicirdiyor zarar vermiyim diye 😂😂😂 bu bi siddet degil😂😂 yumos yumoslar yaaa🥹🥹🥰
Moonlight_ perimasali802_ olurmu olur yapardim yaniii🤣 ay ben isirmadan sevemiyorum ya tadini alamiyorum😅😅
perimasali802_ Zamansiz_ evt ya bide masum bir bakışı 😁yiyesim geliyor eşim kiziyor öpme su çocuğu diye 🤣
Zamansiz_ perimasali802_ hahah ayni esim bana kizarken sakalini batira batira opuyor yapma sunu dedikce sanane benim kizim degilmi dio 🥲 simdi bu nasil cevap sevdimi sovdumu🙃
perimasali802_ Zamansiz_ 🤣 bnde anlamış değilim bu sefer kucağına alıyor seviyor çığlık atip ağlıyor bnde ona kızıyorum sakalın batıyor bide bana kiziyon ,diyorum bnde ağlamıyor bile 🤣 sonra iş tartışmaya dönüyor 😁 erkekleri anlamak çok zor 🤣
Zamansiz_ perimasali802_ isleri o kiz nerde kavga cikarsam kaos olsa diye bide kadinlar dirdir yapar derler pehh yalannnng
perimasali802_ Zamansiz_ 🤣bizimki benim çenemden kaçıyor kizim agulamaya başladı aha diyor ayni anası 🤣🤣
ikonikadin aykirikadin Tekniği pek uok bence direk oluyor eskiden çok yapardık 69 vs yada ön sevisme sırasında sonra eşim isyemedi bende yapmadım 😂 Sıra dışı seks olmadı İlk zamanlar yaptı 1,2 defa falan sonra midem bulandıgi icin yapmayı birakti ustume yapiyir o daha zevkli (bazıları asla alamam yapamaz kokuyor diyor benim arkadaşım ağzına sevgilisi boşalınca onu yutuyordu bende aynı böyle olmuştum duydugumda😱🤢)
successfulwoman abasiyanik Aşkım sohbetimizin gece erkeni olmaz.yeterki ateşler olsun🔥 ne yaptın spirali