ladymomm successfulwoman yaaaa djjxkdkld vallahi adam akıllı aktif olamıyorum arada bir girip çıkıyorum uzun sürede giremiyorum 🫠 eskisi gibi takılamıyorum bu aralar 🥲
ladymomm successfulwoman evet ama bu aralar çok yoğun geçti yaaa hala yorgunluğumu atamadım 🫠 tam oh bitti rahatım diyorum yine bir tempo ajjdkdls bomba gibi gelcem inşallah 😂😂😂
successfulwoman abasiyanik Aşkım sohbetimizin gece erkeni olmaz.yeterki ateşler olsun🔥 ne yaptın spirali
abasiyanik successfulwoman çıkarttırdım yenisini taktırdım. eşime söylemeyeceğim ama kendini korusun 😅 dün beni tehdit ediyor. dedim ki, sipral tekrar taktırmayacağım olan bana oluyor dedim. tamam bizde yapmayız diyor ukalâ.
zeytep Moonlight_ kız nerden bileyim 😅ya bazen olur ama, mod düşüklüğü, beden yorgunluğu, zihin yorgunluğu vs… Bir çok etken olabilir. Hayatın kendiside yorucu olabiliyor zaten, o başlı başına özel hayatımızı vs etkileyebiliyor
zeytep successfulwoman bebeğim günaydın desem.. 😅 Uyanalı çok oldu ama anca girebildim valla uygulamaya ya 😅pazar günü post çalışmasına başlıcam ama ne zaman yayınlarım belli değil😅
zeytep successfulwoman haklısın valla bebeğim😅ben o konuda arsızım😅🤣kocama rahat vermiyorum😅adam benziyor, ben bezmiyorum😅🤣
successfulwoman ESMERBOMBA_ Divam her posta kaç dakika sürüyor.sert terlemeli ise değer..🔥 Beş dakikacık ise değmez…abdest almaya
ESMERBOMBA_ successfulwoman ilk postada 7 ila 8 dk sürdü ikinci postada 10 12 dk 3. Postada yarım saat sürdü tekrar akşam yaptığımızda saat 11 civarıydı en duşumu aldım kahve hazırlamaya gittiğimde saat 00.20 di ama normal zamanda 15 20 dk sürüyor oda kafi yetiyor bana
zeytep successfulwoman tabii ki🌋🔥😅😅 bazen kocama triplenirim, neye triplendiğimi bende bilmem sjsj gel sana bir iğne vurayım senin canın sıkılıyor belli der😅fik fik sonrası pambık gibi oluyorum😅😂
ESMERBOMBA_ zeytep benimki ona çüksilin der hastayım fln dediğimde sana bi çüksilin yapım rahatlarsın der ahahajaj