Kızlar gerdek gecesinde çarşaf gösterdinizmi kayınvalidelerinize.Kimisi görmek istiyor malum.Önceden hurma yiyenler ne gibi taktik yaptılar🤣🤣
Gerdek gecesi😅
- Düzenlendi
Esmerkiz istemediler kocan biliyorsa hakikati sorun yok dediler 🙂 Bana ayrıca çok saçma geliyor bakire olduğumu bilsen nolur bilmesen nolur kaçıncı yüzyıldayız bakirelik sadece kocamı ilgilendirir alan memnuun satan memnuun
lllllllemo Görmek isteselerdi kafalarına atardım cahiliye döneminde miyiz 😅
lllllllemo Eşim böyle birisi olsaydı ya evlenmezdim ya boşardım direkt . Allahtan kan görmeyi bile dert eden birisi değildi
hasretsisman2201_ demi cok haklisin valla
lllllllemo
Çok saçma bir adet bence
Utanç verici Ne gerek var öyle bir şeye değil mi
Zaten damat görüyor o yeter kaynanın vs görmesi yanlış ya zihniyetsizlik resmen öyle düşünüyorum
BlackMambaa_ kocan geldi mi
gizew
Geldi 4 gün oluyor
- Düzenlendi
lllllllemo saçmalık. Bekaret denilen şey zardan ibaret değil. Genetik sebeplerle Bekaret zarı değişirken, hiç ilişkiye girmemiş bir kadının sırf o an kan gelmedi diye ilişki yaşamış muamelesi görmesi, bu çarşaf durumları, belgeleme mecburiyeti… Ne zaman son bulacak acaba.. Eşim veya ailesi böyle basma kalıp kişiler olsa asla evlenmezdim.
lllllllemo yok artik daha neler kacinci yüzyildayiz hala böyle seyler var mi ya?
Ben carsaf marsaf göstermedim soranda olmadi sorsalarda agzilarinin payini verirdim zaten carsaf göstermek nedir🙄
Bende aynı gçstermedim de sormadı da
O ne öyle saçma sapan şeyler
Gelinine bakacağına kızına baksın
lllllllemo gerdek gecesine girerken, onları da aldım odaya. seyirci oldular 🤣🤣🤣💕
abasiyanik profilindeki gibi bakip kalmışlardirrr 🤣
abasiyanik Allah iyiliğini versin senin emi😅🤣🤣
perimasali802_ ahahahha mantıklı.
zeytep Ağğminnnğğ ağminğğğ diyen kız aklıma geldi 😂
lllllllemo tabi ki istemediler