perimasali802_ Zamansiz_ eski usul ilk çocukta yapmadım şu olur bu olur diye diye kaldi ve şuan keşke biraksaydim kendi serbest yeseydi 🥺
kizatasozu perimasali802_ yok boğazında kalır diye korkmuyorum büyük parçada versem o bı şekilde azında parçalıyor ama ilk zamanlar hep ona özel hazirladim herkes diyodu kendi yediğinden ver tatsin vermiyorum tuz var diye daha yeni yeni veriyorum
perimasali802_ kizatasozu bn 6 aylık olduğunda ilk üç ay yemeği özel olurdu arada Bizim yemekleri verirdim ama şuan serbest ver artık hiç ozel yapma bnce köy tabağı önüne Kendi yesin
Zamansiz_ kizatasozu lutfen bu kadar canini sıkma harika bi annesin sen elinden geleni yapiyorsun o kadar eminimki 🌹❤️
perimasali802_ kizatasozu sofra bezini geniş şer yere sende yaninda dur tatli dil ile konuş canim yere dokme kirlenir yemeğini ye sürprizim var sana gibi gibi seni anlar o en azından konuşmayı da çözer
kizatasozu Zamansiz_ çok teşekkür ederim canım insanlar benim üstüme gelirken siz destek oluyorsunuz ❤️❤️
Zamansiz_ perimasali802_ hahah neyse kendime yuklenmiyim olucakmis senin cumlenin sonu😂😂 buyuyorlar ya simdide hangi ara 6 yasinda oldu diyorum buyuk🥹🥹
aselinannesi9398 Zamansiz_ aynen yiyemicegi bişey olduğunda ayrı yapıyorum bide mutlaka çorba yapıyorum
Zamansiz_ perimasali802_ ewt ama oluyor ya illaki bizde sıkılıyor yoruluyoruz yetiselim derken kendimizi feda ediyoruz zor uzun bi yol☹️