kocamdakocam Kızlar 4 yaşında afacan yaramaz bir kızım var telefonuma ne yaptığını bilmiyorum ama hangi uygulamayı girersem gireyim reklam çıkıyor WhatsApp galeri normal mesajlara bile girsem reklam çıkıyor bunun için ne yapmam lazım Fikri olan var mı
Moonlight_ kocamdakocam bilgim yok canim üstte kalsin🍷 Benimde bir oglum var 8 aylik gecende telefonu gecirmis eline üstüne basip ederken annemi görüntülü aramis bende o sirada evi süpürüOrum. Süpürgeyi yerine astim iceri girerken annemin sesi geliyor telefonda Benimkinin elinde bi gülesim geldi büyük ibsan gibi bide bakiyor telefona🤣
Blondie kocamdakocam format atsan bi virus vardir belki yanlisikla bir siteye girdiyse virus girmis olabilir telefona format atman gerekiyor onada
perimasali802_ kocamdakocam telefona yeni yüklenen uygulamaları sil senin kullandıkların dışında , ayarlar bölümüne git ve orada uygulama ayarlarina gir yüklenen tüm uygulamalara gir indirilen uygulamalari sil gidiyor bazi uygulamalar telefonda silinmiyor benimde başıma geldi 🤗
busenihicalakadaretmez Moonlight_ Benim oğlumda 9 10 aylıkken gitmiş benim eski kaynanayi aramış o zaman da ben ailemin evine gelmiştim bı de epey olmuştu. Telefondan da dittt dittt diye ses geliyor uzun çalıyor sonra meşgule attı 😂 oğlum sen o kadar kişi içinden nasıl buldun onu 😁 şimdi telefonum şifreli şimdide şifreyi söyle diyor 😂😂
anonim9 kocamdakocam benimde başıma geldi. WhatsApp’ta Instagram da burada başka yerde nereye girsem iki dk ya bir reklam giriyordu. Youtubedan baktım birkaç kişi biseyler söyledi onu da yaptım ama duzeltemedim. Çareyi telefonu sifirlamakta buldum 🤦 bütün herşeyi yedekleyip sıfırladım sonra düzeldi virüs girmiş olabilif
kocamdakocam Kızlar hepinize tek tek tşk ederim benim yaramaz bu uygulamayı da silmiş zor bela şifremi hatırlatıp yeniden indirdim 🤣bir uygulama var onu indirdim virüs taraması yaptm çok şükür reklam olaayi bitti 😄😄