perimasali802_ kizatasozu kız daha küçük 3 aylik oluyor o yüzden dedim yoksa çoktan diyete girerdim 😂
kizatasozu perimasali802_ hmm o zmn hem süt yapan hem zayıflatan şeylere ihtiyacın var senin her dediğimi yapma haa😅😅 kız bak ne dicem süt için bi çay var ben iciyodum ise yariyodu adı ziya dede milk tea bitki çayı trenyoldan bak fiyatı uygun olumlu dönüş çok bende kullandım şuan sütun azsa eğer kullan derim ama zayıflamak istiyosan her tarifi deneyemezsin sütü kesen bitkiler var araştır bak bende kilo vermek için 1 sene bekledim gerçi emzirerek kilo veriyodum zaten ama sprial taktıktan sonra birden kilo aldım şimdi onu vermeye ugrasiyorum
perimasali802_ kizatasozu sütüm var cano hemde dolaptata var ama onu içmiyor hanımefendi illaki göğüsten icecek,evt emzirme döneminde azda olsa kilo veriyon,bn çok acikiyorum ve dayanamıyorum ama verecem çünkü üç doğumdan sonra gobek fena 🥴💕
kizatasozu perimasali802_ iyi sütun varsa ne güzel dolaptaki sütü atma diş cikarma döneminde file emzige köy buz halinde emsin rahatlar ben de asriri iştahsızlık vardı doğumdan sorna 8. Ayda açıldım biraz ama hala pek degismedi
perimasali802_ kizatasozu atmıyorum ama belli bir süresi var ya acaba bozulur mu,ya neden acaba istahin olmadi kafana taktiğin veya stres li oldugun icin olabilir mi
kizatasozu perimasali802_ vala dışarıda 3 saat normal dolapta 3 gün buzlukta bikac ay duruyordu Google ye yaz çıkar hemen. Vala hiç bilmiyorum neden kesildi iştahım stresimde vardı gerçi ama ben hep stresliyim🤷
kizatasozu perimasali802_ evet verilmez ama o sütü cozdurup bebegin banyo suyuna koyabilirsin cildine iyi gelir