kizatasozu askim ben zaten her sabah bunu yapiyordum artik sabah kalkinca bebisi aliyorum ayna karsisinda kendimizi övüyorum ah biz yine güzeliz beeee diye😅
Sonra yüzümü ilk ilik suyla yikiyorum sonra temizliyorum en son buuzzz gibi suyla bi sokluyorum😅 her neyse iste dis fircala bakim makim yapiyorum 1 bardak su 1 bardak geceden hazirladigim detox suyumu iciyorum daha sonra tarcinli sekersiz türk kahvemi iciyorum yada filtre kahvemi hangisi denk gelirse artik..
Sonra mesela örnek bir dilim tam bugday ekmegi 7 adet zeytin bir dilim peynir maydanoz/yesillik yiyorum
Öglen yemegi zaten yemem cerezde yemiyorum alerjim var findiga fistiga cevize o yüzden bende 1 adet protein Bar tüketiyorum aksamda kizartma yagli magli olmayan seylerden yiyorum 5den sonrada bisey yemiyorum sadece su yada yesil cay iciyorum.
Aksam yatmadan önce
Bir kase yogurda zencefil limon ilave ediyorum yada yogurda nane ve pulbiber ilave ediyorum o kafama göre degisiyor yadaaaa ilik süte tarcin ilave edip iciyorum.
Ayriyetten sabahlari April han aksamlarida leslie yapiyorum.
Su an fazla kasmiyorum cünkü ilk hedefim 60 olmakti simdi 55 oldum o yüzden artik korumaya gectim diyebilirim