kizatasozu yesse evet yıllardır hayatimda ama lazer dışında diğer yöntemler çok can acitoyor lazeri denemedim henüz bilmiyorum onu
kizatasozu elifdedimbededim benimkinde 3 4 bıçak var tek bicakliysa seninki hemen bırak onu tek bicaklilar berbat bisi
elifdedimbededim perimasali802_ canım bu venüsle alırken eksta bişeye gerek var mı yoksa köpük alıcam traş köpüğü 🤣
perimasali802_ elifdedimbededim ben kullanmıyorum ama arkadaşlar kullaniyorsa onersin zaten jelli gerek yok Kendi kayıyor ve yumuşacık kaliyo bnce şans ver buna baktın beğenmedin yine başka şeylere yonel ama eminim sende memnun kalirsin inşallah
oylesinebiri__ elifdedimbededim benimde lazerli ama tek tük çıkıyor arada Venüs turuncu kullanıyorum bazen mor olanı, turuncuyu kullanırken duş jeli sürüp alıyorum ama mor kullandığımda jele gerek yok zaten yumuşacık yapıyor..
sahrosunannesi Permatik erkekler kullanırken bile kanatıyor onu bırak enfeksiyon kaparsın Allah muhafaza
elifdedimbededim sahrosunannesi jilet ya onu almışım ne bilim ya alıcam hemen yarın deniycem. Şuan kıpkırmızı yanıyo kaşınıyo böyle çizik çizik yarık gibi. Enfeksiyon falan dedim ama sonra dedim acaba jiletten mi
Susunbebekuyuyo perimasali802_ bende senelerdir bunu kullanırım ilk çıktığından beri çok memnunum bir şey sürmeye gerek yok ama süreceksemde bebe şampuanı kullanıyorum
perimasali802_ elifdedimbededim çizmiş seni canım bide yanlış aldığın için de olabilir evde pişik kremi varmı
elifdedimbededim perimasali802_ sürdüm sudocream bepanten elime ne geçerse ama vajinal kaşıntım da var doktora gitmek şart
perimasali802_ elifdedimbededim ben travozol krem kullanıyorum kaşıntı için doktor yazdi ama enfeksiyon içindi oda
ays2022 elifdedimbededim böyle içi su gibi şeyler benimde bir defasında çok kaşintim oldu sonra doktora gitdim polip çiktiğini söyledi hayatımda ilk defaydı bu sonra reçeteler filan bir daha çikmadı
perimasali802_ elifdedimbededim bncede sen kadın hastalıklarına git bu böyle olacak gibi degil herşeyi denemissin
lumlum elifdedimbededim permatik ne kız kdkdldd usturayla al istersen. Venüs comfortglide kullan. Hiç tahriş olmazsın