Hanımlar anneliğinize laf edilse ne yapardınız bu görümce iz kaynananiz da olsa ne tepki verirdiniz benim gorucem olacak pislik bana evlat kıymeti bilmiyor diye laf atmış sırf babaları ilgilendi çocuklarımla diye Allahım sinir oluyorum gerçi takmıyorum laflarını ben çocuklarımı çok güzel yetirsitiriyorum kendisi ana gibi ana olsaydı asıl hı ana hakkında asla konuşmazdı karakter yoksunu, 😉👍

Miraliyooo ben emziremedim çocuğumu annesini mi biliyo ki anne sütü almadı gel halam anne sütü al zaten annen kim bilmiyon dedi bende onun annesinin sütü dolu doluydu 3 ay emdi 2 yıl emmişe bedel senin gibi kuru memem yoktu ne emzircen sen dedim aldm kucağından

Miraliyooo bana asla yanaşamıyolar o konuda ilk doğduğunda ev kalabalık tabi biri diyo koltuk altına tuz sürelim biri diyo ayağın altına limon bilmem ne bi sürü vızıltı kendi annem dahil kaynanam görümcelerim başka tanıdıklar var kalktım ayağa sezaryenli halimle bana bakın şimdi çıkın evden bidahada çocuk hakkında tek bilmişlik yapan annem dahi olsa almam eve dedim dahada kimse karışmadı 😂

Başıma gelmedi ama eğer gelmiş olsaydı ağzının payını verirdim. Herkes işine kendi anneliğine baksın.

Miraliyooo Benim kaynanam da sürekli bebeğim için şunu yap bunu yap derdi cevap vermezdim en sonda yine dedi, yine cevap vermedim tamam mı deyince ben oğlumu herkesten daha iyi düşünürüm dedim bi daha çıt yok😂😂

Miraliyooo konu çocuğum olunca…….. Hoooop dur orda herkes haddini yerini bilecek Görümcede kaynanam da olsan dedim

Miraliyooo kimse anneligime laf etmez ne kayinvalide ne kaynim nede kayinpederim hatta hepsi heryerde savunur ve hatta kayinpederim her lafinin arasinda ben kizimin asla gelin demez bana sen benim kizimsin ilk goz agrim der herzaman anneligine asla laf ettirmem okadar guzel bakiyorki torunuma kimseye laf ettirmem der anneli kizli asik onlar der guler kayinvalidemde ayni sekilde birsey yapicak olsa bile sorar kizim nasil yaparsin sen oyle yapayim falan diye asla kafasina gore is yapmazlar Allaha sukur gorumcem yok zaten kendi ailemde ayni sekilde ki zaten kimseyede laf ettirmem kendime onlarda ettmedigi icin sorun olmadi hic aramizda bir kayinvalidemle ilk doğduğunda tuzlama sorunu yasamistik asla yaptirmicam diye kesince konustum ve yaptirmadim baskada yok ☺️

Miraliyooo benim görümcem de benim anneliğime laf etti eşime mesaj atmıştı yani ordan gördüm sonra bende görümceme mesaj attım hayırdır sen kim oluyorsun benim anneliğime laf ediyorsun ilk önce sen kendine bak falan diye ağzına tükürdüm😂

Minniemousecik iyi yapmışsın haddi değil kimsenin elbet ama bir gün onunla yüz yüze hesaplasicagim hesap sorucagim zamanı var sadece☺️