melaykeeee abasiyanik saniyelik bir şey aşkım korkma. Kendinide kasma sağlık sonuçta 😍 şöyle düşün hemen olup bitecek ben kendimi öyle motive ediyordum hep
abasiyanik melaykeeee haklısın bebeğim. sonradan oluşan birşey olsaydı umursamazdım. bekarlığımdan beri olunca korkmuyor değilim. bi kuzenim de genç yaşta kanser olunca beni korku saldı
kizatasozu abasiyanik benimde bekarligimdan beriduzensizdi doğum yaptım sprial taktım 1 yıl gecri daha yeni düzene giriyor
kizatasozu abasiyanik canim ben yüz kere alttan muane oldum korkucak bişey yokki alttan muane edicegi sopa uzun evet ama çok ince parmak kadar penis giriyosa o hayli hayli girer 😅😅 hiç gerilmene gerek yok
yansngeceler_ abasiyanik valla bende öyleyim doğumda o kadar korkuttular ki beni alttan muayene dedikleri zaman muayene olmadan eve dönüyorum burda bekliyim bende
abasiyanik yansngeceler_ aynı dertten yanıyoruz. Doğum esnasında 15 dk bir muayene ettiler. resmen psikolojikim bozuldu.
perimasali802_ abasiyanik muane sırasında derin nefes al ve kafani başka bir yerde olduğunu hayal et ,kesin sonuç için muane olman lazım başka Caren yok cnm hiç kasma kastiyinda oluyor maalesef acı
abasiyanik perimasali802_ sprial taktırırken bile çok kastım kendimi aklımı başka birşeye veremiyorum.
melaykeeee abasiyanik bana da yaptılar çatımı ölçmek için. 5-6 tane doktor geldi hepsi teker teker affedersin parmakladı 😂😂
busenihicalakadaretmez abasiyanik Doğum ayrı ya orda sancısi da var ebeler zart zurt parmakladı durdu o zaman Jinekolojik muayene öyle değil kısa süreli işlem
yansngeceler_ abasiyanik offf aynen ya .Ben hala ilişki sırasında bile bu acıyı yaşıyorum.ilişkiye girmek istemiyorum..
perimasali802_ abasiyanik derin nefes alıp ver sikma kendini bu korkuyu atman gerek ki ne olduğunu bilesin🫂🌸
busenihicalakadaretmez abasiyanik Yeni muayene oldum canım korkutacak bir şey yok kendini kasma rahat geçer muayene