BlackMambaa_ hayvanlar bizden önce seziyor genelde
O yüzden aslında onların tepkileride önemli oluyor bazen bizler için
Bir kaç günlüğüne başka bir yere gitme imkanınız var mı? Eğer yoksa dediğim gibi bence eşyaları sabitleyin, en korunaklı oda neredeyse orada uyuyun, eşin ve çocuğunla aynı odada ol mümkünse. Kedin ve kulundan yakınında olsun

BlackMambaa_ canim sakın kalman gerekiyor çocuğunda korkar seni öyle görünce ac kuran oku dua et Allah sizi ve tüm muslamanlari masum insanları afetden kazadan korusun amin

BlackMambaa_ yüksekte oturmak daha avantajlı deilmi anlamadım en altta olsan kacmana fırsat olmicak belki koca bina üstüne yıkılacak en üstte olunca bi çatı devrilir belki bende en üst katta oturuyorum 4. Kattayim

perimasali802_
Yok
Herkese yazamıyorum kusura bakmayın
Hakkınızı şimdiden helal edin belki bu son günümdür günümüzdür eşime kızıma belki de son dokunuşumdur tek ricam var ne olur Allah rızası İçin gerçekten eşime ve kızıma dua edin onlara bir zarar gelmesin hiç tanımıyorsunuz beni biliyorum ama bana da bize de yer verin ne olur

BlackMambaa_ çok geçmiş olsun Rabbim yere sakinlik versin korusun hepimizi. 6 şubat depremini yaşadık biz Allah yaşatmasın daha sakin ol dua et tedbiri bırakma sakın takip ediyorum bende art arda oluyor keşke yakın olabilseydik gidebilecek dışarıda tanıdığın varsa durmayın orda 🥺

BlackMambaa_ oy canim benim dua etmez olurmuyum rabbim sizleri korusun inşallah 🌸 lütfen yanınıza çanta koyun kizin üstünü kalin giydir ayni şekilde sizde ara ara gir buraya merak ederiz sizleri

BlackMambaa_ bebeğim bak sakın böyle düşünme, biliyorum düşünmemek elde değil ama onun yerine evinde bir ayetel kürdi duası aç, Rabbim’e sığın. Dilerim başka afet yaşamazsınız güzelim, keşke yakın olsaydık, keşke..
    Sen sakin kal, bebeğin için.. Evdeki diğer minnaklar için.. Duanı et, Rabbim yardımcı olur. Yanına bir çanta hazırla. İçinde su, yiyecek atıştırmalık, para vs olsun. Küçük bir battaniye vs koy, el feneri koy.