zeytep BlackMambaa_ yıkılan yerler eski bina mıydı acaba? Sizin binada kolon vs var mı bebeğim, bilgin var mı? Bayanda ard arda şiddeti büyük olmuş ya Allahı korusun
zeytep BlackMambaa_ ayy kıyamam Leo da çok korkmuştur, dışarı çıkar çıkmaz stres yaşıyorlar veterinerle konuşsan belki iyi gelcek leoyu sakinleştirici Bi öneride bulunur. Şuan dışarıda mısınız? Yoksa deprem olunca mı dışarı çıktınız
zeytep BlackMambaa_ Leo ve pamuk yanındaysa, alya’yıda al kayınvalideme geç bebeğim orada uyu biraz, yada kayınvaliden gelse eşin evde yoksa.. Senin içiyle gitmen zor olur
BlackMambaa_ zeytep Kaynanam da yüksekte oturuyor onun evi daha çok tehlikeli ayrıca uykusuz oda uyumuyor deprem dolasıyla
zeytep BlackMambaa_ ayy bebeğim keşke yakın olsaydık ya bizim evde de kolon yok üç kat ama bizim dede yapmış en azından malzeme sağlam tabi kolonsuz sağlam demek de zor ama bizim burada 6.6 şiddetinde olmuştu üç kat diye mesela sorun yaşamadık şükür
zeytep BlackMambaa_ aklıma kaynanan gelmişti canım valla hani belki onun oturduğu yer daha iyi diye düşünmüştüm😮💨
abasiyanik zeytep bi süre İzmire ailesinin yanına gitmek iyi gelebilir. en azından o psikolojiyi atar.
zeytep abasiyanik öyle ama eminim öyle bir imkanı olsa geçerdi diye düşünüyorum O yüzden en yakın olarak kaynanasını düşünmüştüm canım ben
zeytep abasiyanik biliyorum canım sıkıntı yok♥️🌹işte hepimiz bişi düşünüyoruz ama uzaktan da elimizden bir şey gelmiyor ki, keşke yakın olsak.. Daha farklı olurdu 😮💨
BlackMambaa_ kizatasozu Sallanıyor sürekli bildirim geliyor Dua ediyorum günahsız çocuğumun hatrı İçin toprağa sakinlik versin diye rabbim