Rqbbim yardımcınız olsun 2 saat önce kırşehirdede hissedilmiş ama ben hissetmedim

BlackMambaa_ ALLAH IM cümlemizin yardımcısı olsun canm bende çevre illerden biriyim ALLAH IM cümlemizi korusun Amin ecmain 🤲🤲🌹

BlackMambaa_ bununla geçmiş olsun inşallah bizde çok korktuk deprem Çantam hazır 😓 düdük falan alın mutlaka yanınızda bulunsun her an ne olacağı belli olmuyor rabbim beterinden korusun 🙏🏻

Bismillahi hayril Esmâi. Bismillahillezî lâ yedurru ma’a’smihi şey’ün fil ardı velâ fissemâi ve hüves Sem’îul Alîm."

Anlamı: “O Allah’ın ismiyle (akşamladım) ki, O’nun ismiyle birlikte ne yerde, ne de gökte hiç birşey zarar veremez. O ki hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir.” @BlackMambaa_

BlackMambaa_ bebeğim eviniz kaç katlı? Eşyaları falan sabitleme imkanınız var mı?geçici bir süre aileden başka birinin yanına geçseniz?

BlackMambaa_ hayvanlar bizden önce seziyor genelde
      O yüzden aslında onların tepkileride önemli oluyor bazen bizler için
      Bir kaç günlüğüne başka bir yere gitme imkanınız var mı? Eğer yoksa dediğim gibi bence eşyaları sabitleyin, en korunaklı oda neredeyse orada uyuyun, eşin ve çocuğunla aynı odada ol mümkünse. Kedin ve kulundan yakınında olsun