BlackMambaa_ canim sakın kalman gerekiyor çocuğunda korkar seni öyle görünce ac kuran oku dua et Allah sizi ve tüm muslamanlari masum insanları afetden kazadan korusun amin

BlackMambaa_ yüksekte oturmak daha avantajlı deilmi anlamadım en altta olsan kacmana fırsat olmicak belki koca bina üstüne yıkılacak en üstte olunca bi çatı devrilir belki bende en üst katta oturuyorum 4. Kattayim

perimasali802_
Yok
Herkese yazamıyorum kusura bakmayın
Hakkınızı şimdiden helal edin belki bu son günümdür günümüzdür eşime kızıma belki de son dokunuşumdur tek ricam var ne olur Allah rızası İçin gerçekten eşime ve kızıma dua edin onlara bir zarar gelmesin hiç tanımıyorsunuz beni biliyorum ama bana da bize de yer verin ne olur

BlackMambaa_ çok geçmiş olsun Rabbim yere sakinlik versin korusun hepimizi. 6 şubat depremini yaşadık biz Allah yaşatmasın daha sakin ol dua et tedbiri bırakma sakın takip ediyorum bende art arda oluyor keşke yakın olabilseydik gidebilecek dışarıda tanıdığın varsa durmayın orda 🥺

BlackMambaa_ oy canim benim dua etmez olurmuyum rabbim sizleri korusun inşallah 🌸 lütfen yanınıza çanta koyun kizin üstünü kalin giydir ayni şekilde sizde ara ara gir buraya merak ederiz sizleri

BlackMambaa_ bebeğim bak sakın böyle düşünme, biliyorum düşünmemek elde değil ama onun yerine evinde bir ayetel kürdi duası aç, Rabbim’e sığın. Dilerim başka afet yaşamazsınız güzelim, keşke yakın olsaydık, keşke..
    Sen sakin kal, bebeğin için.. Evdeki diğer minnaklar için.. Duanı et, Rabbim yardımcı olur. Yanına bir çanta hazırla. İçinde su, yiyecek atıştırmalık, para vs olsun. Küçük bir battaniye vs koy, el feneri koy.

BlackMambaa_ kaynangile soyle yerlerinizi akrabalarıniza bildirin surdayiz diye Allah’ım korusun sizleri inşallah tüm insanları🥺🤲♥️

BlackMambaa_ Rabbim toprağa sakinlik versin inşallah.. Ben şuan görüyorum tüm olanları. Haber izlemeyi psikolojim kaldırmadığı için izlemiyorum.. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻 ara ara haber et bize de uyku falan kalmadı 🤦‍♀️

BlackMambaa_ yanınızda bir düdük bir el feneri bulundurun mutlaka ayrıca bir kaç battaniye ulaşılabilecek noktalarda olsun.. Kapıları da kilitlemeden yatın. Üstünüz sıkı giyinik yatın kuzum… İnşallah girer görürsün bu yazdığımı.

BlackMambaa_
      Öncelikle çok geçmiş olsun postunuzu yeni gördüm telaşınız endişeniz o kadar belli oluyor ki, ben de İstanbul’da yaşıyorum Maraş depremi sonrası kafayı yemek üzereydim oldu ha olacak ha, o uzman bunu demiş bu astrolog şu tarih vermiş diye yine böyle bir gün bi Instagram gönderisinin yorumlarında deprem tahmin sayfası önerdiklerini gördüm o zamandan bu zamana takip ediyorum 72 saate kadar uyarı veriyolar, radarlarla takip ediyorlar binlerce kişiden oluşan 10 ayrı whatsap grupları var haftanın belli günleri soru cevap yapıyorlar aklınızdaki soruları sorup birebir cevap alıyorsunuz, günlük tahmin paylaşımı yapılıyor whatsap gruplarında aklınızda yine soru kalırsa yetkililere özelden de yazabiliyorsunuz size Instagram sayfasını atayım orda zaten whatsap linki var sizi gruplardan birine alırlar inanın artık kafam rahat uyuyorum ve emin olun tahminleri gerçekçi ve tutarlı umarım sizi de rahatlatır sayfa adı atak_der

İyi misiniz durmadan sallanma oluyor az önce yine oldu inan aklımdan gitmediniz inşallah bir sorun yoktur Allah yardımcınız olsun inşallah