Moonlight_ nununundunyasi yaaa nunuuu😂😂😂 Aynen en önemlisi saglicakla gelsin insallah bebisimiz 😍❤️🙏🏻
Zamansiz_ nununundunyasi erkekk benceeeee ay cinsiyet belli olunca yaz mutlaka 💃🏻 minikinle birlikte nasilsinizz 🌹
nununundunyasi Zamansiz_ kuşuuum nasılsın nasıl gidiyor hayatın ☺️ cinsiyeti öğrenince yaz demişsin ahahah biraz geç oldu ama doğru tahmin etmişsin erkek olacak evet 😸 utandım şu an baya geç olmuş 30 haftalığız çünkü 🤭
Zamansiz_ nununundunyasi iyiyim izinden dun donduk hem bedenen hem ruhen bitmis durumdayim 🥀🌷 ahhh cok sevindimmmm saglikla gelsin paşaa benimkide buyugu erkek 🥹🌷
nununundunyasi Zamansiz_ yaa 🥺 bu mesaj beni üzdü ama umarım şu an iyisindir çok giremiyorum buralara. Allah’ım yüreğine ferahlık versin 🩵 oo maşallah maşallah 🧿
Zamansiz_ nununundunyasi ahhh cok sagol🥹 iyiyim iyileşiyorum ❤️🩹🌷🌸 Sen nasilsim Nasil gidiyor minik nasil🥹
nununundunyasi Zamansiz_ Allah’ım daha çok iyilik hâli versin, canımsın 🫂 iyiyiz çok şükür son zamanlarımıza giriyoruz bebişimle 34+5teyiz ay 🤭 şükür her şey yolunda 🙏🏻