Mera3939 saol canim benim bende tanistigima cok memnun oldum evet biraz genc anneyim 🤭❤️

Ben Happykids’den gelmeyim ama burayı daha çok sevdim 😋 28 yaşında 2 çocuk annesiyim İstanbul da yaşıyorum🐒 sarışın yeşil gözlü 1.73 boyunda 60 kg yum 😃 Balkan göçmeniyim 😎

ZRaporu ayy şimdi daha çok merak ettım😁 gencecıksınız yaaa bu yaşta iki cocuk maşallah göçmenlere bayılırım çok naif ve güzel oluyorlar 😍 cok memnun oldum bende kıdsten geldım ama hiç arkadaşlık kurmadım kimseyle burayı daha cok sevdım daha samimî geliyor burdaki bayanlar😌

ZRaporu teşekkürler😊25 yaşındaym 5 aylık oğlum var ,yarım selanik göçmeni yarım arap 😊

ZRaporu
        Şu mesur gecenin sorusu gece sohbetlerinin bacısı geldiiii 🤗🤗
        29 yaşında 2.5 senelik evli, cok sukur kızim var taze anne sayilirim.Esmerim 170 boyundayım kara kaslı kara gözlü özü sözü bir yalansız doğal biriyim
        Burada baya aktifim çünkü seviyorum burayı 💃💃

@Panda her yorumda görüyorum valla merak etmiyor değil insan 😀

Mera3939 teşekkür ederim çok tatlısınız 😍 23 yaşında evlenince biraz erken anne oldum 🤩 göçmenler sakin insanlardır aslında ama damarının üzerimden atlayıp geçmek gerek 🤩 gerçekten buranın ortamı daha güzel. Az kişi olması bence çok iyi 😋

[silindi] mesela bende neden deletedmom yazıyor onu merak ediyorum kidste de görüyordum neden acaba 😬

• [silindi]

ZRaporu bende görüyorddum orda

igze0101 Merak edilmeyecek biride diyilim yani😜Sorulara açığım istediyini sora bilirsin kuzum☺️😚