Moonlight_ Bahtsizbedevi_ ay bugün bos durmadi vallahi sistim bi abimgile gittik yengem sagolsun mide spazmi gecirtecekti nerdeyse🤣
lolopoo Moonlight_ yok aşkım kafayı yerim ben hamileliğimin son haftalarında bana bu güncelleme gelmişti de sonra gitti sabah gözümü açıp tuvalet falan yıkıyordum öyle yaşanırmı 😆😆😆
lolopoo Moonlight_ yok aşkım kafayı yerim ben hamileliğimin son haftalarında bana bu güncelleme gelmişti de sonra gitti sabah gözümü açıp tuvalet falan yıkıyordum öyle yaşanırmı 😆😆😆
lolopoo Moonlight_ Bahtsizbedevi_ Ay kahvaltı bile yapmamışım kalkıp tuvalet balkon yıkıyodum gece sabaha kadar uyuyamıyordum sabah olsa da bi yerleri yıkasam diye delimiyim ne ajajajjaaj 😆 şimdi bulaşık mutfakta ben kızımın yanına devirdim popomu mis gibi koklaya koklaya yatıyom bidahamı gelecek bu günler amannn 😆😆😆😆
Bahtsizbedevi_ lolopoo hahahaha ben yazmışım gibi okudum bende şuan bulaşığı bi kısmını yıkadım bi kısmıda duruyo daha ev temizleyip yemek yapacam ben eve ev bana bakıyo bende koltukta oturup uygulamada geziyorum🤣
lolopoo Bahtsizbedevi_ zaten kocaya taktım kafayı yemek falan da yapamam çok istiyosa gelsin yapsın 😆😆😆
Bahtsizbedevi_ lolopoo hahahaha sen benmisin acaba aynıyız bende bu aralar kocaya takip durumdayım dün yazdı güzel yemek yapta akşam yiyek diye sen gel ben sana iyi yemek yapacam diye trip attım tepesine çöktüm 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ Moonlight_ sağol aşkım benim ihtiyacım yok detoksa ben zaten almaya çalışıyodum iyi oldu bu bayramın gelmesi 🤣
Moonlight_ Bahtsizbedevi_ ben almayada calismiyorum vermeyede calismiyorum sabit kalmak istiyorum 😂 o yüzden bunlar fazlalik gelirse ipin ucunu kacirmadan önlem almaliyim askim malum bide yaz geldi🤣🤣🤣
lolopoo Bahtsizbedevi_ burda konuştukça her şeyimiz aynı çıkıyor bacımm 😆😆 ahahaha bende sürekli bi takip içerisindeyim yanlışını görürmüyüm diye ama çok şükür yok 😆
Bahtsizbedevi_ lolopoo hahaha evet biz bacı olabilirmiyiz acaba bende öyleyim sürekli teline bakarım dün mesela işten gelir gelmez aldım cebinden telini wp baktım bişey varmı diye yokmuş 🤣🤣