enerciiiii Buzlulimonatam bide benim gibi evde tekken cilveli takılıp eşi gelince nedense dönük kalanlar var mi kendime yaptığım vilveyi eşime yapamıyorum 😅😅😅
enerciiiii perimasali802_ dimi ama cidden daha mutluyum dans ediyorum şarkı söylüyorum hani bilerek yapmıyorum hareketler falan ama o gelince yapmıyorum utandığım için değil belki de o bana o şekilde yakışmadığı için bilmiyorum
aftma enerciiiii bende eşim yokken alırım elime kumandayı söylerim şarkı dans ederim ama o gelince bi sakinleşiyorum ama benim eşim bana göre daha hareketli banada hep öyle yaklaşır ama adama yapamıyorum yok olmuyor
perimasali802_ enerciiiii ne kadar birbirinizi tanıdığınza bağlıyorum ben o yüzden bu çekingenlik var canim zamanla asarsin inşallah 🌸 bir adım at belki gerisi gelir
enerciiiii aftma yok ya benim ki öyle degil şakalaşır ama ne bilim neyse denicem bu akşam denemeye olmaz ama belki alışırım aslında illaki sinirimi bozacak birsey yapıyor ondan mı acaba ben bir kere soğusam o an artık hicbirsey yapamam hicbirsey modülü yukseltmex
aftma enerciiiii İşte bende kaç kere yapmak istedim ama o an boş boş konuşur şaka yapar bir şey der diye yapamıyorum bende yaparsa bir daha asla yapamam put gibi dururum smsn
aftma Bir şey diyeyim mü isteksizlik postunu gördüm ben de bu aralar isteksizlik var şimdi burada konuşup orada da bende öyleyim demek istemedim ama öyleyim 😂😂 adam ne yapsa yok olmuyor gelmiyor içimden kocamda onda sorun var sanıyor 🥴
aftma enerciiiii zaman geçsede hep aklıma gelir yüzüne vururum böyle demiştin remsne bana diye sksnjs