Usnac95 karsugunes Ben eşimi biliyorum, hiç öyle özenme huyları yoktur. Böyle giy, şunu yap vs hiç demez. Kılık kıyafetime 9 senedir karışmamıştır, kötü yorumda yapmaz, hatta çok beğenir tarzımı. Onu da ben giydiriyorum, benim zevkime güveniyor 😂
karsugunes Mavininannesi Aşkım kıyafet seçiminde bizde çok tartışıyoruz, benim sormak istediğim şey mesela güzellikle alakalı sana dese saçının rengini değiştir yada dolgu yaptır dese ne düşünürsün
Mavininannesi karsugunes tam onu yazacaktım tek kıyafetten değil kasıma gözüme karışmaz bende onun birseyine karışmam lakin saçımı boytcam dersem su renk olsun der hoşuna giden rengi söyler benim eşim kel 🙈😀 saçına karışmaz gibi durumum yok ama sakalını kesme yada şu sekil yap derim dudağıma doldu vs zaten istemez yeni bir yakınım yaptırdı bende yaptırayım dedim senin dudakların zaten çok güzel ben öpe öpe sisiririm dedi ben şok 😀😀🙈🤪
kizatasozu karsugunes keşke benimkide söylese hemen yaparım kocamimi kiricam 😅 hicde yanlış anlamam bende onda sevmediğim bişey varsa söylüyorum bu yakismiyor sana şöyle giyin vs
karsugunes perimasali802_ bide sen kendini mutlu ettiğinde karşı tarafıda mutlu ediyorsun yani bunların hepsi binevi yatırım gibi bişey 😉
belladonna karsugunes Eşim bana, ben eşime soruyorum, kendimi kötü de hissetmiyorum. Genelde ben sorarsam fikrini söyler. Onun dışında nadiren söyler o da genelde şunun üstüne bu uygun, bunun altına bu ayakkabı daha iyi gibi..
karsugunes Mavininannesi İşte mesela evet dese benimki ben utanırım niye benim dudağımı beğenmiyorsun Derim tutamam kendimi 🥴
Bubenimoykumm karsugunes görümcem kısa saç yapmaz mesela neymiş kocası uzun saç seviyormuş. Belki o kısa saç sevecek kızın bu imkânını elinden alıyor bence nerde kaldı saygı duymak ben bu kafayı anlamıyorum. Benim eşim ne bana karışır bu konuda veya ne ben ona sakal bırakacaksın illaki demem. Kendini nasıl hoş buluyorsa öyle takılsın. Giyim kuşamda da birbirimize saygı duyarız fikir veririz. Şunun altına şu daha uygun vs gibi.
kemalimyapmaz karsugunes yok öyle düşünmüyorum ben. Mesela benim eşim çok bakımlıdır. Kızlar grubumuz var fotograf atmıştım başka şey için eşimde başı öne eğik çıkmış foto da kızlardan biri şey demişti peki eniştenin saçlarının hepimizden bakımlı olması falan diye 🤣🤣 o dönem de mesela saçları uzundu şimdi yine uzatıyor. Maske alırım benden önce o kullanır saç bakım yağları yüz kremleri havada uçuşuyor. E adam bu işi biliyor şimdi neden bozulayım 🤣🤣 bana da der şunu al bak kendine bak bu yağdan aldım kullan saçına falan diye. Çok da hoşuma gidiyor öyle yapması. Kıyafetime de karışır ben çok kapalı giyersem giyinsene der mesela. Şort giy der elbise giy der alışverişte o bana seçer sen kendine olunca paraya kıyamıyon ucuz olsun nasıl olursa olsun diyosun der. Ama ona bir şeyler alınacağı zaman bana der sen seç beni giydir ben anlamıyorum sen daha zevklisin der. Kızımıza olunca der annen seni çok iyi giydiriyo diye. Bilir onlara gelince aldığımın parasına bakmam kendime gelince bakarım 🤣 bilmiyorum ama ben çok mutlu oluyorum sadece kendi bakım yapsa bana hiç birşey söylemese belki niye bu kadar bakımlı diye bozulurdum yada aklıma başka şeyler gelirdi ama böyle olunca karı koca ayna karşısına geçip güzel anı biriktiriyoruz 🥰
kizatasozu kemalimyapmaz offf Allah’ım isyan etmek gibi olmasın ama benim kocam niye böyle şeylerden anlamıyor niyeg
eylul1999 karsugunes bakım konusunda bana fikir verecek olsa git kendin yap derim şaka bir yana benimkide kuafore gider tras olucagi zaman cilt bakımı yaptırır ama onun dışında bir şeyi yok başka bir şey bilmez 😃