• Öneri
  • UCAK İLE İLGİLİ SORUM VAR..

Merhaba ilk defa ucaga binecegim.yanimda beler goturmeyeyim acaba neleri almiyorlar arkadaslar bilgisi olan var mi mesela bal pekmez felan alicaktim onlari alabiliyo muyuz

Sexapalite alınmıyor canım bildiğim parfüm şişeleri falan bavulda olmasi lazim kesici delici aletler alınmaz bide kişi başı kilo var fazla olursa para veriyorsun

Sexapalite valizinizde götürebilirsiniz. Paketlemesini iyi yapın. O zaman sorun olmuyor. Yani en son olmuyordu

Sexapalite normalde yasak ama ben güzelce posetliyorum ve kiyafetlerin arasina sIkistiriyorum öyle getiriyorum hep 🤣 ama cok sans isi eger kontrole cevirip bavulunu kontrol ederlerse Ceza kesiOrlar ve ürünleride aliyorlar canim.
      Tabi ben yurtdisi ucuslarina göre yorum yapiyorum yurtici ise bilemiyorum yasakmi degilmi

Sexapalite almazlar firmaya göre değişiyor ya ben memleketen gelince küçük kavonza peynir koydum aramada çıktı kadin cammi dedi çıkarın yada valize koyun dedi oyle geçtik koymadım dediğim gibi değişiyor 🤷🙂

Sexapalite ben oğlumun çantasına cam şişede elma suyu konsantresi vardı onu koydum sıkıntı olmamıştı kendi çantamda parfüm vardı sormadılar bile bence de şans işi pekmez vs getirdim sorun olmamıştı

Sexapalite ben normal Plastik posete koyuyordum canim dökülürse icinde kalsin en azindan bi yere bulasmasin diye yurt disi bal pekmez gida getirip götürmek yasak gecen kayinvalidem yaprak getirmisti onlari yakalayip el koydular düsün bi asma yapragini bile cok görüOrlar🥲