ladymomm Zamansiz_ bence de hareket katsın günümüze Leslie dediğin nedir ki çerez videosu sen onu rahat rahat yaparsın aşkımmmmm
ladymomm Susunbebekuyuyo menülerin şaka mı aşkım yaaa harika gidiyorsun vallahi malzemelerini bile özenle seçmen beni bitiriyor 😍😍😍
Susunbebekuyuyo ladymomm rutinde de hep dikkat ederim salçalı ana yemek varsa salçalı çorba yapmam 🤣 alışkanlık sanırım hep beraber müko motiveyiz 🔥🔥
Zamansiz_ ladymomm harika kahvaltiyi yeni yaptim bugun daha bol su icsem harika olucak umarim basasririim😮💨 afiyet olsun balim
newmommy_ ladymomm ayy iyi ki iyi kii🌸🌸 sen de benim modumu cok yukseltiyorsun tam eski yediklerim aklima geliyor moralim bozuluyor bi bakmisim enerjinle unutturmussun🥰💖
ladymomm newmommy_ ben biraz daha ilerleyelim sonrasında azar azar listeme sevdiğim yiyecekleri ekleyeceğim 🥲🥲🥲 onlarsız olmaz değil mi 🥹🥹😂😂
newmommy_ ladymomm tamam sen bunyeni vucudunu hangi saatlerde yemenin uygun olup olmadigini hepimizden daha iiyi bilirsin kilo aldirmayacak yontemi bulduysan boyle devam😍
ladymomm newmommy_ aslında bu hafta hiç tüketmeyeyim dedim ama kocam yanımda yiyor diye dayanamıyorum najxjkdls 😂😂😂
newmommy_ ladymomm yeni kalktim direkt kahve yapmaya koyuldum kacamaksiz olmasina niyet ettigim gun baslasin bakalim🥳
Zamansiz_ ladymomm hahaha benim koca evde onu cikardim simdi lesliee zamani💃🏻💃🏻 tabi once sigara 😂😂😮💨