Moonlight_ enerciiiii ah yakin olsak cikardik beraberr ben her gün cikmaya calisiyorum halim olmasa bile biseyi bahane ediyorum mesela bakiyorum yeni ürünler gelmismi ruj oje krem cart curt sonra bi tane seciOrum onu almaya gidiyorum 🤣🤣🤣
enerciiiii Moonlight_ oh iyi yapıyorsun ben tek başıma çıkamıyorum umarım en kısa zamanda istediğim hayatı yaşarım sjsjsjsj
Moonlight_ enerciiiii sagol askimm ben seni gördüm senin biseyin yok ki o göbüste gidecek azicik bisey var zaten 💪🏼❤️
enerciiiii Moonlight_ ay bi ara göbeğini tanıyordum kafaya ama askim ondan daha önemli birsey var simit bolgesinde yağlanma var ay Ba insanlar kilo alınca tüm vücuttan alıyor ne güzel ben gt gobek büyütüyorum
enerciiiii Cicikiz sen vicdanını rahatlatcan diye biz burda stres okuyoruz donwr mi güzel yumurta mi 🤢😆😆😆
Moonlight_ enerciiiii simit bölgesi neresi oluyor askim🙈 gider gider sen egzersiz yap her gün sabah aksam bak nasil gidiyor 💪🏼
Moonlight_ perimasali802_ havayi bosver biz hepimiz yakin olsaydik en kötü havayi bile güzellestirirdik birlikte ❤️ niye böyle uzagiz yaaa sizi resmen ailem gibi görüyorum 😍🌹
Moonlight_ enerciiiii koca deme bana 🤣🤣 Onunla dünden beri konusmuyorum zaten enerjimi onunla tüketecegime gelir sizinle tüketirim daha iyi 🤣
Moonlight_ enerciiiii anladim askim oralara calis ozaman sen biz istersek istedigimiz forma sokariz hemen 3günde olmicak ama olacak inan benim bi arkadasim var mide ameliyati oldu göbegi sarkti o bile egzersizle sikilastiysa artik herkes yapabilir diyorum 💪🏼
enerciiiii Moonlight_ ay dimi dimi kocacı olmayan varsa buyurun gelin sohbet edelim bizi en iyi biz anlarız wjsjsjsjsj
enerciiiii Moonlight_ tek oraya çalışmıyorum ya sadece 2 mile leslie yapıyorum onslh faydasını görürüm
Moonlight_ enerciiiii hayir tek leslie yetersiz onun icin o bölgelere uygun egzersizler bul youtubedan leslie + o egzersizi yap askim
Moonlight_ @“enerciiiii”#p1208113 kiz gider onlarrr oraya daha cok agirlik ver disiplinli ol her gün calis bide yakan kremlernden sür cek taytini yap sporunu oh misss 🤌🏻
enerciiiii Moonlight_ aklıma geldi aslinda ama üşendim bu haftayı leslie ile kapatacam haftaya inslh çünkü leslie beni aşırı yoruyor ve 18 aylik kızım var durmuyor