perimasali802_ Zamansiz_ çay icerken eşim sigara istedi baktım cebinde çekirdek,ay nasil istedim, vijdansiz dedim getirme eve dedim 🤣
enerciiiii perimasali802_ bende bir kase içmiştim benimki saglikliydi en azından bak öyle elime düşersin işte bundan sonra kınama beni sjsjsjsjsj
enerciiiii Zamansiz_ kola ya asitli gazlı kalorili bak boşa gitti şimdiye kadar yaptıkların 😅 @perimasali802_
perimasali802_ enerciiiii iki cacık iki çorba karnıyarık pilav birazdaha konussaydim tatlıyıda gomerdin 🤣
enerciiiii perimasali802_ sesli güldüm sjsjsjsjs Allah seni 1 çorbaydı yalan konuşma bide şase mercimekti kalorili bir çorba değildi sadece 2 kasik pilavdi ekmek yoktu karnıyarık da ufakti sjsjssj
enerciiiii perimasali802_ şaka bir yana bozma aşkım cidden 1 bardaksa sadece birsey olmaz senin canın sağ olsun 🥰🥰 kız merak ettim ben seni fotonu atıp silebilirsin anlık biz yapmıştık Bi ara ig varsa ekleyedwbilirm
perimasali802_ enerciiiii merak ettim ben seni fotonu atıp silebilirsin anlık biz yapmıştık Bi ara ig varsa ekleyedwbilirm Anlamadim