enerciiiii perimasali802_ sende mi erken evlendin benim gibi zaten 23 25 arası duruyorsun ben çocuklarından yaşından dolayı 28 dedim 😘😘😘
ladymomm Cicikiz anladım kuzum sen birara geldin sonra ortadan kayboldun o yüzden diyet yaptın mı yapmadın mı anlamadım o yüzden sordum arada kaçamaklar olur önemli olan kaçamaktan sonra rutinlere devam etmek 😍😍
enerciiiii Moonlight_ ay ciddi mi ben o yaşlardaki insanlara abla diyordum size burda asko cano diyorum sjsjsjsjs olsun askim en güzel yillarindasin olgun kadın severim ben 😍😍 cidden benim erkek olmam gerekiyordu sjjssjsjsj
Moonlight_ enerciiiii abla miii yokk bana abla deme 🤣 komsumun kizi 18 yasinda ona bile abla dedirtmiyorum 🤣🤣🤣🤣
enerciiiii Moonlight_ 30 sayısı fazla geliyor gibi durabilir ama hiç öyle değil ablam da 30 mesela arkadaş gibiyiz 10 yıl var aramızda
perimasali802_ ladymomm ay ama bugün nerdeyse üç kere Leslie yaptım bir tanesi yarım kaldı ama olsun 🤗
ladymomm perimasali802_ önemli olan kaçamaklardan sonra rutini bozmadan devam edebilmek aşkım tabii ki nefsimiz bazı zamanlar bizi zorlayabilir sonuçta bünyenin alıştığı şeyleri pat diye bırakamayız
perimasali802_ ladymomm aynn öyle canim vallahi mesala içimden bir ses diyor kalk deli gibi çikolata ye ama yemiycim yarin belki dışarı cikacam 😍 alacam
enerciiiii ladymomm salatami gördün mü o an tok tuttu ama şu an Bi boşluk hissettim belki 2 kasik alırım çay içicem park için hazırladığım çayı 😏😏