Moonlight_ Kizlar ben yatiyorumm herkese iyi gecelerr allah rahatlik versin tatli rüyalar❤️ rüyanizda beni görün😜😍❤️🌹
Moonlight_ Zamansiz_ ama cok komik duruyor yaaa her gördügümde gülesim geliyor burdada itiraf etmis olayim🤣🤣🤣🤣🦦
Zamansiz_ ladymomm gidermi ya 2 bucuk ayda o kadar guzel 🥲🥲 ben yapamiyorum vucut ya tam yeter git diyo yada bilmiyorum izne 2 ayim var 3 kili verirsem sukredicem🥲
ladymomm Zamansiz_ vallahi aşkım bilemem ki ama azim eder dikkat ederse gider neden gitmesin ben 4 ayda 12 kilo vermiştim ama diyetisyen desteği ile
enerciiiii Zamansiz_ ama arkadaşım tok biliyor musun seciciyim biraz hemen herkesle arkadaş olamıyorum geçen ablamla konuştuk bu konuyu o da öyle söyledi kafa dengi birini bulamıyoruz sjsjsnsjsn bitirdin mi işlerini
Zamansiz_ enerciiiii simdi bitti balkonda sigara icmeceeee 🦦 yaa hic oyle durmuyorsun hemen ayak uyduruyorsun ortama
Zamansiz_ ladymomm anam ihale bana kaldigggg🥲 ama soylemeseydim olmazdi gercekten hepinizi cok onemsiyorum🌹
ladymomm Zamansiz_ yok kız bende açık açık dedim ya aklına iyice kurt düştü ama atmasın artık millete foto sanki millet görse ne değişecek