Moonlight_ ladymomm bende yapiyorum bunu arada icine keten tohumu yada chia tohumu ilave ediyorum ve kahve🤭
ladymomm Bubenimoykumm bunlar sade ama o bademliden değil 😂😂 ağzının tadını da biliyorsun haaaaa o bademli ne kadar güzel 🫠🫠
Bubenimoykumm Zamansiz_ ya sizde de varmı dünde başım ağrıyordu . Git gide şiddetlendi gözlerime indi. Bugün de aynı . Dışarı çıkana kadar bişeyim yoktu. Yine aynı şuan. Havadan mı sudan mı neler oluyor 🙉🙈
Zamansiz_ Bubenimoykumm buranin havasiyla turkiye havasi uyusmuyor olabilir ama ayni duygular war malesef ya yeterince dinlenemedigimizden yada insan sevmedigimizden🥲😂😂 disari cikip gelince dayak yemise donuyorum
newmommy_ ladymomm april han candir yaa hele kol videosu bir ayda gunde iki kez yap dehset inceliyor 4er cm incelmisti benim kollar 🥹🥹 tekrar baslicam ben de
Moonlight_ ladymomm kahve güzel tat veriyor benim gibi kahve delisiysen her seye kahve ilave edersin 🤣🤣🤣🤣
Zamansiz_ ladymomm harikaaaa yulftan sonra 20 dk yuruyus sonra tam tahilli boyle ince kitir seyler varya ona orda ne diyolar bilmiyorum yeni ondan yedim bitane aksam yemegine giriscem iste namazdan sonra aksamida erken kapadikmi bugunde harika gitti💃🏻💃🏻
newmommy_ ladymomm tesekkur ederim askimm tabaklarimizi atalim birbirimizi motive edelim🥹💋 bu surecte destege cok ihtiyacim var