enerciiiii Zamansiz_ valla knk bende şaşırıyorum bu halime niye böyleyim diye sjsjsn çok şükür yarabbi en çok bu huyumu seviyorum
newmommy_ @ladymomm helloo gunu hemen ozet geciyorum🤭🌺 ➡️sabah 9da filtre kahve icildi ➡️12.30-13.00 arasi kahvalti yapildi ketojenik cevizli corek yaptim tadi muthistiii🫠🫠 ➡️11.00 da Leslie yaptim 40 dk ➡️14.00 da turk kahvesi ictim ➡️6000 adim yurudum ➡️17.30-18.00 arasi ton balikli salata yenildi ➡️Bir set kol calisildi april handan ➡️20 dk da tum vucut pilates yapildi ➡️Maden suyu ve iki tane de yesilcay ictim Benden bu kadar bugunluk acim acccc bi turlu alisamadim su acliga 😓😓😓
enerciiiii newmommy_ ay daha ne olsun maşallah sana ben ac uyuyunca mutlu oluyorum verimli geçmiş diye düşünüyorum sende öyle düşün süpersin tarifler falan çok iyi devam böyle
ladymomm newmommy_ aşkooo bulgur neyin tüketiver gıızzzz 😂😂😂 ben pazartesi gününe kadar bilerek yemiyorum sonra yerim görürsünüz tabaklarımda 😂😂😂 ama çooook iyi gitmişsin az kaldı azzzzz 5. Güne girdik şaka gibi 🥲🥲 bu arada salata tabağının tüm serisi bende var 🙈🙈🙈😍